Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Europarlamentarul Mircea Hava, a votat la scrutinul pentru prezindențiale în turul al doilea: ”Votez cu toată inima și cu toată mintea pentru o țară normală și normalitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Europarlamentarul Mircea Hava a votat duminică, la ora 10.30, la secția cu numărul 22 de la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, actual europarlamentar, Mircea Hava, s-a prezentat la vot alături de familie, pentru a își exercita dreptul de vot.

YouTube video

”Am votat cu aceleași gânduri, pentru o țară normală, în care din fericire trăiesc foarte mulți oameni normali. Am votat, sunt sigur că va fi ceea ce dorim. Votez cu toată inima cu toată mintea pentru o țară normală și normalitate. Avem atâta nevoie de ea, noi, ai noștri, toți cei care trăiesc pe pământul acesta”, a spus Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici Zeci de credincioși ortodocși au fost prezenți vineri, 10 mai 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de Izvorul Tămăduirii, pentru a asculta slujba de sfinţire a apei şi pentru a lua cu ei Aghiasma Mică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea