Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO EMOŢIONANT, în amintirea tinerei de 18 ani din Alba Iulia care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident de vineri, pe Valea Oltului

Alexandra Mates

Publicat

în

Moartea fulgerătoare a Ioanei Maria Pop, tânăra de 18 ani din Alba Iulia care şi-a pierdut viaţa într-un accident grav de circulaţie pe Valea Oltului în weekend-ul ce tocmai a trecut, a lăsat un gol imens în inimile şi sufletele prietenilor săi. Aceştia au realizat un montaj video emoţionant în memoria tinerei, cu fotografii ce o prezintă pe Ioana aşa cum era ea, o „fată blândă”, după cum o descriu chiar ei.

Prietenii şi apropiaţii îşi iau adio de la Ioana Maria Pop, tânăra plecată mult prea devreme dintre noi, prin intermediul site-urilor de socializare. Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina ei de Facebook, în care prietenii o plâng,  o regretă şi îşi amintesc cu tristeţe de cum era ea.

„O tristeţe de nedescris! Îmi pare nespus de rău şi nu îmi vine să cred că este adevărat. Dormi în pace scumpă! Dumnezeu va avea grijă de tine!”, scrie unul dintre apropiaţi.

„Îmi pare rău că nu ai mai ajuns acasă zâmbitoare…. Vei rămâne mereu o amintire frumoasă, fată blândă”, este un al mesaj lăsat de o prietenă.

„Sincere condoleanţe familiei…cuvintele sunt prea mici şi de prisos în astfel de momente ca să exprime durerea celor apropiaţi! se semnează  Cristian Pilţu.

„Nu pot crede că tu nu mai eşti……Îngerii să fie cu tine Ioana”, e un alt mesaj postat pe pagina ei de Facebook.

„Cuvintele niciodată nu or să umple golul lăsat în inimile noastre”, a scris un alt prieten.

Ioana Maria Pop terminase clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Tânăra şi-a pierdut viaţa vineri seara într-un accident grav de circulaţie produs pe Valea Oltului. Accidentul s-ar fi produs în urma unei depăşiri neregulamentare a unui conducător în vârstă de 43 de ani din judeţul Olt, care circula spre Vâlcea. Acesta a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un tânăr de 20 de ani din judeţul Alba, în care se afla şi Ioana Maria Pop. Alţi 2 pasageri din maşina înmatriculată în judeţul Olt şi-au pierdut viaţa în tragicul accident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea