Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ”Din cer cântă îngerii” – Colind de Crăciun interpretat de o tânără din Alba. Compoziția aparține tatălui ei și a fost înregistrată în studioul acestuia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Din cer cântă îngerii” – Colind de Crăciun interpretat de Daria Birăesc, o tânără din Alba. Compoziția aparține tatălui ei și a fost înregistrată în studioul acestuia.

Mirosul de brad și cozonac, atingerea fulgilor de nea şi gustul vinului fiert sunt câteva dintre lucrurile care ne duc cu gândul la Crăciun, iar colindele completează peisajul de basm devenit realitate o dată în an.

Daria, o tânără originară din Cugir, județul Alba, ne încântă sufletele și ne aduce mai aproape atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un minunat cântec de Crăciun, o compoziție care aparține chiar tatălui ei.

Daria Georgiana Birăesc are 19 ani și este studentă la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Matematică Informatică, anul 2.

YouTube video

Cu toate că a ales să se perfecționeze în domeniul științelor exacte, tânăra a trăit înconjurată de muzică toată viața și cântă încă de mic copil: ”Am cântat de mică, însă în perioada adolescentei m-am focalizat pe școală, după cum știți fiind anii cu cele mai importante examene”, a povestit Daria pentru ziarulunirea.ro.

”Muzica m-a însoțit în fiecare zi din viață, întrucât provin dintr-o familie cu oameni talentați, tatăl și fratele meu fiind instrumentiști”, mai spune cugireanca.

Versurile cântecului interpretat de Daria aparțin creatoarei Jeni Voina: ”Colinda pe care o interpretez este înregistrată în studioul tatălui meu și este o compoziție a lui, lucru care m-a făcut tare fericită. Videoclipul este realizat de tata în colaborare cu Jorza Ioan, filmările având loc la un studio foto-video din Cluj Napoca”, a concluzionat tânăra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea