Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Deputatul Florin Roman cere demisia Daliei Dărămuș de la șefia Centrului Român de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic – ”A ajuns acolo pentru că este fata lu’ mama, nu prin concurs!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Florin Roman a solicitat public demisia Daliei Dărămuș de la șefia Centrului Român de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic. Liberalul susține că ea a ajuns la conducerea respectivei instituții pentru că ”este fata lu’ mama” și nu a participat la un concurs.

Liberalul albaiulian a declarat că prin instalarea ei în acest post au fost îndepărtați oameni care sunt considerați ”părinții” învățământului profesional din România, cum ar fi prof. Madlen Șerban, cu o experiență de 27 de ani în acest domeniu:

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea