Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Demersuri pentru reînființarea punctului de lucru al Finanțelor Publice, la Abrud

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul județean Virgil Narița (PSD) face demersuri pentru reînființarea unui punct de lucru al Administrației Financiare la Abrud.

Acesta a înaintat către instituțiile competente în soluționarea solicitării un memoriu semnat de de primarii din Abrud, Ciuruleasa și Bucium și de peste 1.000 de proprietari de firme din zonă.

Narița a spus că decizia de desființare a Circumscripției Financiare din Abrud a fost una dintre greșelile fostei guvernări, deoarece deplasarea până la Câmpeni înseamnă timp pierdut și cheltuieli suplimentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea