VIDEO| Cum trebuie să se desfășoare pregătirea elevilor pentru examenele naționale: Măsuri de prevenție și protecție explicate de Ministerul Educației

Ministerul Educației a publicat un video în care explică măsurile ce trebuie respectate în școală, la patru zile după ce cursurile de pregătire pentru elevii din clasele a VIII-a și a XII-a au început.

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a care vor susține Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureatul au început sesiunile de pregătire a examenelor naționale, programate în intervalul 2 -12 iunie. Aceste sesiuni se desfășoară în unitățile de învățământ în conformitate cu măsurile de siguranță prevăzute de ordinul comun dintre Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății.

ELIT

Fiecare unitate de învățământ trebuie să respecte regulile de distanțare fizică, să asigure materiale de protecție, să realizeze curățenia și dezinfectarea sălilor de curs și să semnalizeze intrările/ieșirile, precum și sensul de deplasare pe coridoare, către sălile de clasă și alte încăperi.

Mihail David - 2020

Măsuri de prevenție și protecție

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a care vor susține Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureatul au început sesiunile de pregătire a examenelor naționale, programate în intervalul 2 -12 iunie. Aceste sesiuni se desfășoară în unitățile de învățământ în conformitate cu măsurile de siguranță prevăzute de ordinul comun dintre Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății.Fiecare unitate de învățământ trebuie să respecte regulile de distanțare fizică, să asigure materiale de protecție, să realizeze curățenia și dezinfectarea sălilor de curs și să semnalizeze intrările/ieșirile, precum și sensul de deplasare pe coridoare, către sălile de clasă și alte încăperi. Materialul de mai jos prezintă parcursul elevilor de la intrarea în unitatea de învățământ până la finalizarea orelor.

Publicată de Ministerul Educației și Cercetării-România pe Vineri, 5 iunie 2020

Sursa: știripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...