Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Complexul Balnear de la Ocna Mureș, tot mai aproape de inaugurare. Când ar putea fi deschis centrul de tratament și agrement

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Complexul Balnear de la Ocna Mureș, tot mai aproape de inaugurare. Când ar putea fi deschis centrul de tratament și agrement

Complexul Balnear de la Ocna Mureș sau „Băile Sărate” se află într-un stadiu al lucrărilor extrem de dezvoltat. Primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler a precizat faptul că în luna mai-iunie a anului 2022, centrul de tratament și agrement ar putea fi deschis publicului larg.

„După cum vedeți, se lucrează, chiar dacă este iarnă, timpul ne permite. Se lucrează la finisaje, instalațiile sunt gata toate, putem spune că 99,9% complexul este gata. Mai sunt câteva finisaje care urmează să se facă, la bazinele de afară probabil în martie ca să nu fie foarte frig, în interior se lucrează și acum.

Suntem la partea de licitația dotări, până astăzi, a fost ultima zi pentru depunerea ofertei și sperăm că toate dotările vor fi adjudecate și dotate în timp util, urmând ca în mai-iunie să putem porni această bază de tratament și agrement, în funcție de situația pandemică ce va fi atunci”, a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș.

YouTube video

Referitor la parcările din zona centrului de tratament și agrement, primarul Silviu Vințeler a declarat faptul că „sunt pe alt proiect, pe proiectul finanțat de CNI, este complexul sportiv. Sunt avansați și cei care lucrează pe acel proiect de pe CNI, sperăm ca tot ce înseamnă în jurul acestui complex să fie gata până în mai, să putem deschide cu succes această bază de tratament și agrement.

O să avem toate dotările cumpărate, aceste dotări se cumpără și montează la fața locului deci să sperăm că până în mai va fi totul bine pentru deschidere, în mai-iunie, în funcție de situația pandemică și în funcție de probe.

Da, este un termen optimist, încercăm să deschidem și pe timp de vară, și din punct de vedere economic cheltuielile sunt mai mici. Societatea care va administra acest complex va trebui să fie rentabilă, să fie autofinanțată și atunci, până se capitalizează la început va trebui să fie cheltuieli cât mai mici și venituri cât mai mari, dacă se poate”.

Despre proiectul finanțat prin Compania Națională de Investiții, Silviu Vințeler a declarat că „parcările sunt gata, se mai lucrează la amenajarea în jurul parcărilor, cu spații verzi și tot ce înseamnă în jurul acestui complex, plantarea de arbuști, de arbori ornamentali. Va veni luna martie și aceste plante se vor planta în luna martie, când este timp optim pentru plantat.

Deci, în această vară sperăm să facem baie la Ocna Mureș, vor fi deschise în același timp, deci nu vom deschide interior sau exterior, vor funcționa ca tot unitar”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea