Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VIDEO| Clopotele au răsunat în Alba Iulia astăzi, în semn de solidaritate față de victimele războiului din Ucraina

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Clopotele au răsunat în Alba Iulia astăzi, în semn de solidaritate față de victimele războiului din Ucraina

Astăzi, 2 martie 2022, sunetul clopotelor a răsunat în cetatea Alba Carolina la ora 12:00, în semn de solidaritate față de victimele conflictului din Ucraina.

Privite ca un semn menit să aducă pacea pe pământurile distruse de acest război, sunetul clopotelor este și un apel către divin, chemat să intervină înspre binele nostru.

YouTube video

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Miercuri, în a șaptea zi a invaziei ordonate de Vladimir Putin, Moscova spune că forțele sale au preluat controlul primului oraș important, Herson, în sudul țării. Bombardamentele continuă asupra mai multor orașe, pe lângă Kiev fiind lovit crunt peste noapte Harkivul, iar forțele ruse par că își continuă operațiunea, chiar dacă într-un ritm mai lent, în timp ce Occidentul strânge lațul economic în jurul Rusiei.

CITEȘTE ȘI: Legiunea străină a lui Zelensky: Zeci de japonezi au răspuns apelului ucrainean și vin să lupte împotriva Rusiei

După ce doi dintre cei mai bogați și mai influenți oameni de afaceri de la Moscova au cerut public încetarea războiul, peste 15 mii de medici ruși au semnat o scrisoare deschisă în care cer lui Vladimir Putin să pună capăt războiului.

Conform estimărilor Naţiunilor Unite, peste 100 de civili au murit până acum în acest război. Printre ei și 7 copii. Cel puțin 300 de oameni au fost răniți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Care pensionari vor beneficia de cele mai mari creșteri de la 1 septembrie. Ce spune șeful Casei de Pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Care pensionari vor beneficia de cele mai mari creșteri de la 1 septembrie. Ce spune șeful Casei de Pensii Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a explicat că, începând cu 1 septembrie 2024, pensionarii care au cotizat peste 40 de ani, dar în prezent au pensia minimă, vor avea parte de creșteri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea