VIDEO: Circulație mutată pe DN1 pentru lucrări la autostrada Sebeș-Turda și primele lucrări pe una din bretele la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord

În z ona pârâul Iovului, unde va fi și viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, circulația a fost deviată pentru a se începe lucrările la viitoarea supratraversare pe care DN1 o va avea la autostrada Sebeș-Turda.

Citește și: VIDEO. Pregătiri pentru mutarea DN 1, în zona Pârâului Iovului, pentru lucrări la Autostrada Sebeș-Turda

ELIT

Totodată, în nodul rutier Alba Iulia Nord au început primele lucrări la breteaua care va lega A10 de DN și Alba Iulia prin sensul giratoriu existent deja înainte de pârâul Iovului.

Nodul rutier Alba Iulia Nord, după cel de la Sebeș, este cea mai importantă lucrare pe care o mai are antreprenorul pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda.

De finalizarea lui depinde dacă la finalul anului 2019 va putea fi deschisă circulația între Alba Iulia și Sebeș pe autostradă, chiar dacă nodul rutier Sebeș nu va fi terminat în totalitate.

Citește și: Stadiul lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda: Lotul 1, terminat 57%. Lotul 2, progrese infime

Una dintre problemele cele mai mari ale nodului rutier o reprezintă utilitățile care trebuie relocate. Deja au fost relocate magistralele de apă și cele de gaz, dar la liniile de înaltă tensiune de la calea ferată și la celelalte rețele electrice care trebuie relocate, încă nu s-au început lucrările.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...