VIDEO. Chinezii din provincia Gansu au trimis mii de măști N95, costume de protecție și peste 20.000 de măsti de uz general, pentru „frații” din județul Alba

VIDEO. Chinezii din provincia Gansu au trimis mii de măști N95, costume de protecție și peste 20.000 de măsti de uz general, pentru „frații” din județul Alba

După anunțul făcut de Tang Renjian, Guvernatorul Provinciei Gansu care este înfrățită cu județul Alba, chinezii s-au ținut de promisiune și au pregătit sute de pachete, care sunt deja livrate spre județul nostru și vor ajunge în scurt timp.

Potrivit unui mesaj publicat pe o rețea de socializare de Consiliul Județean Alba, nu mai puțin de 2000 de costume de protecție, 2000 de măști N95 și 20800 de măști de uz general, aflate acum în transit via Shanghai, vor ajunge în scurt timp, în județul nostru.

ELIT

Sub sloganul „PRIETENIILE ÎNMULȚESC BUCURIILE ȘI ÎMPĂRTĂȘESC NECAZURILE”, reprezentanții Consiliului Județean au anunțat gestul solidar din partea „fraților” noștri chinezi.

„În această perioadă dificilă, în care nevoia de echipamente medicale și de protecție este strigentă, Provincia Gansu, înfrățită cu județul Alba, ne întinde o mână de ajutor și ne trimite materiale de protecție, împreună cu un mesaj de suflet:

Mulțumim prietenilor noștri chinezi pentru ajutor și gândurile bune!”, este mesajul reprezentanților CJ Alba.

Provincia Gansu a făcut eforturi neîntrerupte în lupta sa cu boala, pentru a asigura siguranța localnicilor și a cetățenilor străini. Până în data de 16 martie, la ora 20.00, nu existau cazuri noi de localnici confirmați sau suspectați, ci doar 42 de cazuri venite din altă parte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...