VIDEO| Berbeceanu – „Momente Grele” videoclipul fiului care amintește de momentele în care „ticăloșii i-au executat” tatăl

Prezența fiecărui părinte este mai mult decât esențială în procesul de creștere al unui copil, psihologii susținând că dezvoltarea psihologică a individului, în general, are la bază modelul educațional oferit și imprimat de familia în care s-a născut.

Băieții au nevoie de atenție, de acțiune, de apreciere, întrucât lipsa acestora le declanșează sentimente de inferioritate, care ulterior se adună și pot provoca fie reacții adverse, care de cele mai multe ori sunt dure.

Unii aleg să folosească violența, alții aleg să folosească limbajul. Fiul fostului șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia, numit șeful de cabinet al ministrului de Interne, Traian Berbeceanu, a ales să-și exprime sentimentele acumulate de-a lungul „rupturii” de tatăl său.

Pentru Bogdan Berbeceanu, faptul că tatăl său a fost închis, nu a fost ușor deloc, neimaginându-și că fostul șef BCCO este la închisoare, aflând ulterior „de pe net”, citind printre rânduri ce s-a întâmplat.

Cu un sentiment de mândrie părintească, dar nu numai, Traian Berbeceanu a postat pe pagina sa de Facebook, următorul mesaj:

„Atunci când ticăloșii m-au executat, Bogdan era mititel. A suferit cumplit iar soția a trebuit să încerce să îl păcălească, spunându-i că sunt plecat în misiune. După câteva zile a aflat adevărul, copiii din școală strigându-i răutăcioși că „tatăl său este la pușcărie”… Au urmat zile cumplite pentru el.
I-a fost foarte greu fiului meu, dar a fost și a rămas puternic! Și înțelept!
Deși este încă copil își iubește tare mult țara și visează să poată să schimbe ceva în bine!
Și cred cu tărie că, noi oamenii mari, avem multe de învățat de la copii, de la tineri!
Hai să facem ceva pentru ei, să putem să-i privim în ochi cu demnitate atunci când ei vor fi cei mari!

(În videoclip, în rolul lui Bogdan „joacă” finuțul nostru, David❤-născut artist)”.

Traian Berbeceanu a condus BCCO Alba Iulia între 2005 și 2013. Pe perioada în care s-a aflat acolo a început să ancheteze mafia fierului vechi din Hunedoara. Zeci de persoane care făceau parte dintr-o grupare bine pusă la punct au produs un prejudiciu de peste 12 milioane de lei.

Din rețea făceau parte hoţi de fier vechi, patroni ai unor centre de colectare şi angajaţii lor. Toți sunt acuzați de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală, dar şi pagube de alte câteva milioane de lei prin furturi de pe platforma siderurgică a Hunedoarei. În octombrie 2013, însă, Berbeceanu a fost reținut de procurorii DIICOT și arestat preventiv pentru 30 de zile.

S-a spus la acea vreme că ar fi favorizat grupările infracționale. A fost demis de la conducerea BCCO Alba, dar apoi și anchetatorii săi au fost puși sub învinuire.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...