Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO – Baza de agrement de la Blaj, pregătită de deschidere! Cum arată complexul înainte cu trei zile de inaugurare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste doar trei zile, blăjenii se vor putea mândri cu unul dintre cele mai frumoase complexe de agrement din județ, și chiar din țară. Potrivit primarului  Gheorghe Valentin Rotar, noua bază de agrement a municipiului Blaj se va deschide luni, în a doua zi de Rusalii.   

baza agrement Blaj01”Aşa cum am promis, luni, 20 iunie 2016, se va deschide noua bază de agrement a municipiului Blaj, situată în Parcul Avram Iancu, care va funcţiona zilnic, între orele 09.00 şi 20.30. Sper să avem o vară fierbinte şi baza de agrement să se ridice la nivelul aşteptărilor blăjenilor!”, a scris Rotar pe Facebook.

Bazine, dușuri, terenuri de joacă și de sport, spațiu verde, locuri de odihnă, puncte de alimentație publică, nimic nu lipsește, poate doar vremea bună de bălăceală, care s-a lăsat până acum așteptată.

Baza de Agrement Blaj se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, iar costurile investiției se ridică la suma de 3,5 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipiului Blaj și de Consiliul Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea