VIDEO| Bărbat de 62 de ani, din Abrud, cercetat PENAL pentru cruzime față de animale, după ce a agresat un câine și i-a provocat leziuni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un bărbat de 62 de ani, din Abrud, este cercetat pentru cruzime față de animale, după ce a agresat un câine și i-a provocat leziuni.

Polițiștii din Abrud fac cercetări în legătură cu o posibilă faptă de cruzime față de animale. Un bărbat din Abrud ar fi agresat un câine.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că un bărbat din oraș ar fi agresat un câine. Citește și: VIDEO| Caz revoltător de agresiune asupra unui animal, într-un oraș din Alba: Un bărbat a tras și a aruncat de pe o rampă o cățelușă a străzii care stătea la soare

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în amiaza zilei de 20 octombrie 2020, un bărbat de 62 de ani, din Abrud, ar fi agresat un câine. În urma agresiunii, animalul ar fi suferit leziuni la un picior.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime față de animale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419