VIDEO – Autostrada A10 Sebeș-Turda| Ludovic Orban: Până în noiembrie 2020 vrem să dăm în trafic cei 40 de km ai loturilor 1 și 2

A doua oprire a premierului Ludovic Orban, în cadrul vizitei pe care o efectuează vineri, 15 mai 2020, în judeţul Alba a fost pe șantierele autostrăzii A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2.

Premierul Ludovic Orban este însoţit de vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Apărării Naţionale – Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul Economiei – Virgil Popescu, ministrul dezvoltării Regionale – Ion Ştefan şi ministrul Transporturilor – Lucian Bode.

ELIT

La sfârșitul vizitei, prim-ministrul s-a declarat mulțumit de mobilizarea întâlnită în teren, exprimându-și intenția de la respecta termenul de finalizare al lucrărilor, data de 30 noiembrie 2020:

”Suntem pe acest obiectiv important de autostradă și am declarat în urmă cu câteva ore la Boița că anul 2020 este anul autostrăzilor.

Eu cred că anul 2020 este anul în care autostrăzile se construiesc în teren în România, nu pe hârtie, nu fantasmagorii pe care le vedeați în studiourile de televiziune. Mă bucur să văd o mobilizare și pe lotul 1 și pe lotul 2. Aici, cel puțin matematic, este nevoie de mobilizare mult mai mare, mai bună, pentru a ne încadra în termen.

Termenul este noiembrie 2020, termen până la care vrem să dăm în trafic cei 40 km ai autostrăzii Sebeș-Turda, primele două loturi”, a spus Ludovic Orban.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...