VIDEO| Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1. Asociația Pro Infrastructură: Cei câțiva muncitori împing fără nicio tragere de inimă câteva pietre cu o roabă din stânga în dreapta

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, reprezentanții Asociației Pro Infrastructură solicită CNAIR să aplice penalități de întârziere constructorului, deoarece pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda „cei câțiva muncitori treziți la realitate doar atunci când observă că sunt filmați, împing fără nicio tragere de inimă câteva pietre cu o roabă din stânga în dreapta”

„Așa se lucrează pe Sebeș-Turda lotul 1, tronson construit de italienii de la Pizzarotti! Cei câțiva muncitori treziți la realitate doar atunci când observă că sunt filmați, împing fără nicio tragere de inimă câteva pietre cu o roabă din stânga în dreapta.

ELIT

Pe acest punct de lucru ce presupune ridicarea unui zid de pământ armat pe o lungime de 200 de metri se ”lucrează” din ianuarie 2020 și abia dacă a ajuns la 30%. În ritmul actual, nu va fi finalizat nici în 2021, deși un constructor competent ar duce la bun sfârșit lucrarea respectivă în câteva săptămâni.

Solicităm CNAIR să aplice penalități de întârziere constructorului neserios, mobilizându-l în acest fel să finalizeze în cel mai scurt timp acest șantier ce datează din 2015″, au scris reprezentanții Asociației Pro Infrastructură pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419