Rămâi conectat

Ştirea zilei

Video| Autostrada A1 Lugoj-Deva: Cât a mai rămas de ridicat din „MARELE ZID CHINEZESC” de gabioane din „Dealul Liliecilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autostrada A1 Lugoj-Deva: Cât a mai rămas de ridicat din „MARELE ZID CHINEZESC” de gabioane din „Dealul Liliecilor”

Astăzi, după o pauză de 9 zile, firma românească UMB Spediton a reluat lucrul pe autostrada A1 Lugoj-Deva, lotul 4, în așa numitul „Deal al Liliecilor”.

Dacă ansamblul dealului e greu de văzut dacă nu ai ”ochi de vultur”, ”marele zid chinezesc” de gabioane este impresionant pentru orice șofer care trece pe DN76, pe lângă ”Dealul Liliecilor”.

Zidul de gabioane are circa 20 de metri înălțime, iar construcția lui se apropie de final. În total vor fi 24 de rânduri de gabioane.

YouTube video

Potrivit informațiilor noastre, în mare parte obținute de pe forumul peundemerg.ro, la momentul actual, ar mai fi de ridicat circa 2 metri de gabioane pe laterale, înspre viaductele de la Șoimuș și Bejan și circa 3 metri de gabioane pe porțiunea de la mijlocul dealului.

Astăzi, profitând de vremea bună, în ”Dealul Liliecilor”, ”chinezii” de la firma UMB Spedition lucrau, așa cum ne-au obișnui,t fiind un adevărat furnicar. S-a reînceput lucrul la terasament și se continuau lucrările la gabioane și de excavare a dealului, precum și în zona în care a avut loc alunerea de teren din toamna anului trecut.

Potrivit CNAIR, lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, ar urma să fie deschis circulației rutiere în luna august 2019, foarte probabil concomitent cu lotul 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România În data de 16.03.2024, la Liceul Teologic Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” Alba Iulia, s-au desfășurat etapele județene ale OLIMPIADEI de RELIGIE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea