Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO. Au început lucrările de amenajare a Parcului Sărbătorilor de Iarnă: Alba Iulia se pregătește de venirea lui Moș Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au început lucrările de amenajare a Parcului Sărbătorilor de Iarnă, pe care administrația locală vizează să-l deschidă oficial din 9 decembrie, după ce manifestările prilejuite de sărbătorirea a 100 de ani de la unirea Transilvaniei cu România au făcut ca acest eveniment să se decaleze.

Anii trecuți, Parcul Sărbătorilor de Iarnă, sau Târgul de Crăciun cum îl mai numesc unii, se inaugura mai devreme, de regulă de Moș Nicolae. Dacă toate decurg bine, copilașii și deopotrivă locuitorii din Alba Iulia se vor bucura duminică de mii de luminițe, care vor străluci în jurul bradului.

”O atmosferă caldă și relaxantă, în care gândul îți zboară fără să vrea la atmosfera familială din casa molcomă a bunicilor, în miros de castane coapte, turtă dulce și arome de vin fiert cu scorțișoară. La Alba Iulia Crăciunul își regăsește semnificațiile și te face să cugeți la adevăratul său sens: iertare, milă și mulțumire pentru tot de avem”, se arată în descrierea evenimentului creat pe Facebook pentru a anunța deschiderea parcului.

De jur-împrejurul brandului vor fi amplasate mai multe căsuţe unde se comercializează vin fiert, dulciuri, produse hand-made şi alte obiecte ce pot fi oferite cadou.

Alături de acestea se va afla un patinoar, care va fi deschis în sezonul rece în fiecare zi de dimineața până seara.

La marginea pavilionului va fi amplasată o mică iesle, simbol al Nașterii Domnului, iar lângă brad va fi amplasată, ca de obicei, sania cu ren și mai multe sisteme de încălzire.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea