Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| „Au fost exerciții simple, nu a fost nicio capcană, nimic complicat”: Primele declarații ale elevilor din Alba care au dat Bacalaureatul 2022 la proba obligatorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| „Au fost exerciții simple, nu a fost nicio capcană, nimic complicat”: Primele declarații ale elevilor din Alba care au dat Bacalaureatul 2022 la proba obligatorie

Astăzi, 21 iunie, a avut loc proba obligatorie a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, la matematică și istorie.

Primii absolvenți de clasa a XII-a au părăsit sălile de examen după aproximativ două ore de la începerea probei, iar unii din ei s-au declarat chiar optimiști privind subiectele primite.

YouTube video

„După mine, a fost foarte ușor. Au fost exerciții simple, nu a fost nicio capcană, nimic complicat și m-am descurcat”, a declarat un elev al Liceului Teoretic „Sfântul Iosif”.

YouTube video

„Am avut de pregătit din toată materia. Speram, toată țara, să pice comunismul, a picat România modernă, ceaa ce a picat și la simulare. A fost un subiect ușor. Textele pe care ni le-au dat la subiectul I și II au fost relativ ușoare, dacă erai atent puteai să faci de o notă destul de bună”, a explicat un elev al Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea