Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Asociația Pro Infrastructură, despre autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: ”meșterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare pe Facebook, Asociația Pro Infrastructură critică lucrările ce s-au realizat în ultimii ani, pe tronsonul de autostradă Sebeș-Turda, susținând faptul că lucrările sunt de o calitate slabă.

„Pe Sebeș-Turda lotul 2 meșterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp.

Așa cum am spus în repetate rânduri în ultimele luni, haosul generalizat de pe șantier, mobilizarea necorespunzătoare și managementul dezastruos al grecilor de la Aktor a transformat acest tronson de autostradă într-o veritabilă rușine națională.

YouTube video

În lipsa asfaltului și a sistemului de scurgere a apelor care să protejeze terasamentele, balastul stabilizat sau taluzele, constructorul este nevoit să refacă din nou și din nou autostrada, asemenea eroului Sisif din mitologia greacă.

Deși contractul este semnat din 2014 cu termen de finalizare în 2016, în ritmul actual de muncă este greu de crezut că tronsonul de autostradă se va finaliza în anul 2021. Ne exprimăm speranța că Aktor nu va mai obține contracte de infrastructură de transport în România, fiind evident că nu deține capacitatea organizatorică și umană să ducă la bun sfârșit proiecte de o asemenea anvergură.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea