VIDEO| Asociația Civitas Floris Blaj: Servicii de amenajare grădini și spații verzi, dar și de întreținere a acestora

ingrijire flori blajAsociația ”Civitas Floris” a înființat în municipiul Blaj o firmă de amenajări exterioare și peisagistică, cu echipamente de top și personal de specialitate, care oferă persoanelor fizice și juridice o gamă largă și diversificată de servicii de amenajare grădini și spații verzi cât și de întreținere a acestora.

Este vorba despre o Structură de Economie Socială care are ca scop integrarea persoanelor din categoria grupului vulnerabil (atât din comunităţile rurale, cât şi din cele urbane), pentru a le putea valorifica potenţialul de dezvoltare la nivel local.

ELIT

”O echipa tanara si dornica de progres va sta la dispozitie atunci cand doriti sa transformati curtea sau gradina dumneavoastra intr-un colt de rai. Va oferim o gama larga si diversificata de servicii de amenajare gradini si spatii verzi cat si de intretinere a acestora fie ca sunt create de specialistii nostri dedicati”, transmit reprezentanții asociației.

Gazon rulou si insamantat, Proiectare grădini; Realizare sisteme de irigaţii subterane computerizate; Podeţe ornamentale, Realizarea de iazuri sau cursuri de apă, Grădină în bucătărie, Grădină la bloc, Tuburi cu plante și flori, Întreținere și fertilizare spații verzi; Plantare arbori și arbuşti ornamentali; Toaletare plante ornamentale și pomi fructiferi sunt doar câteva dintre serviciile oferite. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul civitasfloris.ro.

Mihail David - 2020

Asociația ”Civitas Floris” a fost înființată în cadrul proiectului ”Punți Comunitare” derulat de Consiliul Județean Alba în calitate de reprezentant al Parteneriatului dintre Consiliul Județean Alba (www.cjalba.ro), Fundația CIVITAS pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca (www.civitas.ro), S.C. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG S.R.L. (www.structural-consulting.ro) și Asociația Centrul pentru o Societate Durabilă.

Proiectul și-a propus să crească gradul de ocupare pentru persoane ce aparțin grupurilor vulnerabile din comunități rurale și urbane prin dezvoltarea a 7 noi Structuri de Economie Socială (SES) ce vor valorifica potențialul de dezvoltare la nivel local și este cofinanţat din fondul social european, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”.

Adresa Asociației Civitas Floris: Centrul social multifunctional, Mun. Blaj , Str. Câmpul Libertății, F.N, Județul Alba. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...