Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Video| Asfaltări pe Autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4, la conexiunea cu viaductul dinspre Bejan și muncă de chinezi în ”Dealul Liliecilor”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asfaltări pe Autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4, la conexiunea cu viaductul dinspre Bejan și muncă de chinezi în ”Dealul Liliecilor”.

Astăzi, pe lotul 4, tronsonul Lugoj-Deva, al autostrăzii A1 se așternea balast stabilizat pe sensul de mers Lugoj-Deva, iar pe celălalt sens era deja turnat primul strat de asfalt.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În așa-numitul ”Deal al Liliecilor”, așa cum ne-a obișnuit firma româneasca UMB Spedition, era un adevărat furnicar de muncitori și utilaje. Se lucrează în continuare la rigole pe ”treptele” superioare alea dealului, simultan cu excavarea lui.

Citește și:  VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4)

YouTube video

La capetele dealului, spre cele două viaducte, de la Șoimuș și Bejan, începe să se contureze deja traseul viitoarei autostrăzi.

Cea mai mare concentrare de muncitori și utilaje era însă pe prima ”treaptă” a dealului unde s-au ridicat gabioanele foarte aproape de viitorul nivel al autostrăzii. Chiar dacă nu se știe precis ce soluție tehnică va adopta constructorul, în privința dealului, deja putem să intuim  traseul autostrăzii.

Lucrările în ”Dealul Liliecilor”, conform angajamentului UMB ar trebui terminate până la începutul lunii agust 2019, când, teoretic, se vor deschide circulației simultan loturile 3 și 4 ale autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, care însumează 46,5 km.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea