VIDEO/ Andrei Șerban, tânărul de 13 ani din Alba Iulia, participă la etapa confruntărilor, la Vocea României Junior. Moga: Menirea lui este să compună, are toate șansele să ajungă un compozitor de succes

Andrei Șerban, tânărul de 13 ani din Alba Iulia, este vineri, 6 iulie, pe Protv, în etapa confruntărilor, în emisiunea Vocea României Junior. Tânărul a intrat în echipa Inna și se va duela în versuri cu alți doi copii la fel de talentați. Este singurul copil din județ care ajunge în această etapă a emisiunii.

Andrei a primit din partea juraților numai laude. Andra a spus: “copilul ăsta e fenomen”, iar Moga a zis că “seamănă cu mine când eram mic, menirea lui este să compună, are toate șansele să ajungă un compozitor de succes”.

Inna, în echipa căreia este Andrei a spus că “mă bucur foarte tare că este la mine în echipă, este un personaj, un copil care trebuie văzut de toată România”.

Prima apariție pe scenă a lui Andrei a fost în cadrul concursului Mini Mega Star când avea 6 ani și încă era la grădiniță, nu a luat nici un premiu, dar a impresionat publicul prin prestația lui.

Apoi a urmat cursuri de canto muzică ușoară la Centrul de Cultură Augustin Bena cu d-na profesor Marinela Popa. În paralel urmează cursuri de actorie la Palatul Copiilor din Alba Iulia, sub îndrumarea d-nei profesor Teodora Mălin.

În prezent urmează lecții private de pian și canto cu d-na profesor Laura Orian de la Liceul de Muzică și Arte Plastice Regina Maria Alba Iulia.

În 27 mai 2017 tânărul a participat la casting-ul organizat de Protv în orașul Cluj Napoca unde a fost selectat pentru etapa următoare. În 10 iunie 2017 a participat în București la al doilea casting fiind selectat să participe la  filmările pentru Audițiile pe Nevăzute.

În cadrul emisiunii care a început vineri, 8 iunie numai la Protv, el a cântat pian și voce.

Cel mai recent eveniment la care a luat parte a fost festivalul Mierii din Blaj, unde a cântat 10 piese, din care o piesă compoziție proprie “Tu, doar tu”.

Familia îl susține în totalitate, mama, fratele mai mic Daniel și tatăl lui sunt staff-ul lui tehnic. Visul lui este să facă o carieră muzicală internațională și să își compună singur piesele.

Andrei are pagină oficială pe youtube, facebook și Instagram.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...