Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO/ Andrei Șerban, tânărul de 13 ani din Alba Iulia, participă la etapa confruntărilor, la Vocea României Junior. Moga: Menirea lui este să compună, are toate șansele să ajungă un compozitor de succes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Șerban, tânărul de 13 ani din Alba Iulia, este vineri, 6 iulie, pe Protv, în etapa confruntărilor, în emisiunea Vocea României Junior. Tânărul a intrat în echipa Inna și se va duela în versuri cu alți doi copii la fel de talentați. Este singurul copil din județ care ajunge în această etapă a emisiunii.

Andrei a primit din partea juraților numai laude. Andra a spus: „copilul ăsta e fenomen”, iar Moga a zis că „seamănă cu mine când eram mic, menirea lui este să compună, are toate șansele să ajungă un compozitor de succes”.

Inna, în echipa căreia este Andrei a spus că „mă bucur foarte tare că este la mine în echipă, este un personaj, un copil care trebuie văzut de toată România”.

Prima apariție pe scenă a lui Andrei a fost în cadrul concursului Mini Mega Star când avea 6 ani și încă era la grădiniță, nu a luat nici un premiu, dar a impresionat publicul prin prestația lui.

Apoi a urmat cursuri de canto muzică ușoară la Centrul de Cultură Augustin Bena cu d-na profesor Marinela Popa. În paralel urmează cursuri de actorie la Palatul Copiilor din Alba Iulia, sub îndrumarea d-nei profesor Teodora Mălin.

YouTube video

În prezent urmează lecții private de pian și canto cu d-na profesor Laura Orian de la Liceul de Muzică și Arte Plastice Regina Maria Alba Iulia.

În 27 mai 2017 tânărul a participat la casting-ul organizat de Protv în orașul Cluj Napoca unde a fost selectat pentru etapa următoare. În 10 iunie 2017 a participat în București la al doilea casting fiind selectat să participe la  filmările pentru Audițiile pe Nevăzute.

În cadrul emisiunii care a început vineri, 8 iunie numai la Protv, el a cântat pian și voce.

Cel mai recent eveniment la care a luat parte a fost festivalul Mierii din Blaj, unde a cântat 10 piese, din care o piesă compoziție proprie “Tu, doar tu”.

Familia îl susține în totalitate, mama, fratele mai mic Daniel și tatăl lui sunt staff-ul lui tehnic. Visul lui este să facă o carieră muzicală internațională și să își compună singur piesele.

Andrei are pagină oficială pe youtube, facebook și Instagram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea