Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Daniel Breaz, senator de Alba: „Am votat pentru binele românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Senatorul și fostul ministru al culturii, Daniel Breaz, a votat duminică, la ora 10.00, la secția amenajată în incinta Stadionului “Cetate” din Alba Iulia.

El și-a exprimat speranța că PSD Alba va obține un scor bun și că social-democrații vor câștiga alegerile, atât în județ, cât și la nivel național. Daniel Breaz a îndemnat la vot, un vot prin care românii ar saluta creșterea economică avută de România în anii de guvernare a PSD. Senatorul este optimist că românii vor face alegerea potrivită.

„Am votat pentru ca România să aibă continuitate, pentru ca România să se dezvolte așa cum s-a dezvoltat în ultimii trei ani. Am votat pentru ca România să aibă creștere economică, așa cum a avut în utlimii ani, ocupând poziția 1, poziția 2 în Europa, am votat pentru binele românilor”, a conchis senatorul.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea