Video| Alegeri locale 2020, în Alba, Ioan Călin Andreș, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Câmpeni: ,,Am votat la primele ore ale dimineții pentru un Câmpeni care să se dezvolte în continuare”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În „Capitala Țării Moților”, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a mers la vot „la primele ore”, puțin după ora 7, la secția de votare nr. 125 amenajată în clădirea Școlii Gimnaziale Câmpeni de pe strada Transilvaniei.

Mai târziu l-am întâlnit alături de alți colegi de partid în fața aceleași secții de vot, candidatul PSD declarând pentru ziarul Unirea următoarele: ,,Sper ca și după data de 27 să fiu reales de către cetățenii orașului Câmpeni. Am votat la primele ore ale dimineții pentru o administrație profesionistă, pentru un Câmpeni care să se dezvolte în continuare. O să le mulțumesc pe această cale tuturor alegătorilor mei care astăzi vor veni la vot și cu siguranță, dacă voi fi ales, voi fi primarul tuturor cetățenilor orașului Câmpeni.”

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419