VIDEO/ ALDE Alba: Cetățenii din satele Gâmbaș și Păgida solicită Consilliului Județean repararea de urgență a podului peste Mureș

Infrastructura din unele zone ae județului a fost subiectul principal al conferinței de presă de vineri, de la ALDE Alba, la care au fost prezenți președintele organizației județene, Ioan Lazăr, și Andreea Takacs-Varro, președintele organizației Aiud.

Cea din urmă a semnalat problemele cu care se confruntă cetățenii din satele Gâmbaș și Păgida, respectiv de starea de degradare în care se află podul peste Mureș.

S-au strâns peste 80 de semnături pe o solicitare către Consiliul Județean pentru o intervenție de urgență atât pentru repararea podului, cât și a drumului care face legătura între Aiud și cele două sate aparținătiare:

De asemenea, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a prezentat o altă zonă, respectiv cea de pe teritoriul comunei Întregalde, unde infrastrucrura este ”la pământ”. Mai exact, aici nu există ”nici măcar o palmă de asfalt ”.

Lazăr a declarat că s-a săturat de un deceniu de promisiuni venite dinspre Consiliul Județean Alba, legate de asfaltarea unei porțiuni din DJ 107 K, respectiv cea de pe teritoriul comunei Întregalde. Deși acum 4 ani a început lucrările pe acest drum, ele s-au împotmolit la Roica.

Liderul ALDE Alba a anunțat că, în consecință, partidul pe care îl coordonează la noi în județ se mobilizează pentru strângerea de semnături în vederea acționării în judecată a Consiliului Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Culmea 29 iunie 2018 at 16:25

Se vede ca e degeaba in consiliul local aceasta femeile cand chiar in momentul de fata se fac lucrari la Gambas …….. de fapt ce sa zic mai nou si daca se face nu se face si invers.
Si da oricum politica pe care o faceti la nivel de judet e de c….. ca si oamenii pe care ii aveti !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...