Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ ALDE Alba: Cetățenii din satele Gâmbaș și Păgida solicită Consilliului Județean repararea de urgență a podului peste Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Infrastructura din unele zone ae județului a fost subiectul principal al conferinței de presă de vineri, de la ALDE Alba, la care au fost prezenți președintele organizației județene, Ioan Lazăr, și Andreea Takacs-Varro, președintele organizației Aiud.

Cea din urmă a semnalat problemele cu care se confruntă cetățenii din satele Gâmbaș și Păgida, respectiv de starea de degradare în care se află podul peste Mureș.

S-au strâns peste 80 de semnături pe o solicitare către Consiliul Județean pentru o intervenție de urgență atât pentru repararea podului, cât și a drumului care face legătura între Aiud și cele două sate aparținătiare:

De asemenea, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a prezentat o altă zonă, respectiv cea de pe teritoriul comunei Întregalde, unde infrastrucrura este ”la pământ”. Mai exact, aici nu există ”nici măcar o palmă de asfalt ”.

Lazăr a declarat că s-a săturat de un deceniu de promisiuni venite dinspre Consiliul Județean Alba, legate de asfaltarea unei porțiuni din DJ 107 K, respectiv cea de pe teritoriul comunei Întregalde. Deși acum 4 ani a început lucrările pe acest drum, ele s-au împotmolit la Roica.

Liderul ALDE Alba a anunțat că, în consecință, partidul pe care îl coordonează la noi în județ se mobilizează pentru strângerea de semnături în vederea acționării în judecată a Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea