Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VIDEO: Act Orchestra la Festivalul Dilema Veche – un spectcol sub așteptări

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Act Orchestra_Dilema Veche 2014 (9)Act Orchestra – „spectacolul muzical care nu e Music Hall” sau alfel spus “un concert împachetat într-o poveste veselă, sonoră, ritmată”, cum este descris în prezentarea oficială, a avut loc vineri seară în Piața Cetății Alba Carolina, în prima seară a Festivalului Dilema Veche.

După ce am asistat la reprezentația celor trei talentați muzicieni, am înțeles ce a vrut să spună directorul festivalului când a afirmat că, la această a treia ediție a evenimentului, s-a încercat lărgirea nișei de public, comparativ cu edițiile anterioare.

Timp de oră, Emilian Mîrnea, Florin Călbăjos, Petre Ancuţa au susținut un “maraton muzical şi teatral, unde s-a trecut cu viteza luminii, de la Mozart la rock… şi la chansonete”. Deși organizatorii sugerau că va fi nevoie de “centurile de rezistenţă maximă pentru starea de rîs”, majoritatea celor aproximativ 600 de spectatori nu a părut foarte amuzată.

Probabil un spectacol bun, sigur niște artiști talentați, dar care în această seară nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor publicului dilematic din Piața Cetății.

[nggallery id=2209]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă Vacanţa de Paşte s-a încheiat de câteva săptămâni, iar elevii au revenit în bănci, dar cei mai mulţi dintre ei se gândesc deja la vacanţa mare care nu mai începe la cunoscuta dată de 15 iunie. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea