Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Acoperişuri luate de vânt, un drum blocat, maşini avariate: Vânt violent în vestul țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci maşini au fost avariate în orașul Hunedoara, după ce bucăţi din acoperişurile unor blocuri au fost smulse de vânt şi au căzut peste autoturisme. Pompierii au mai intervenit, în noaptea de marți spre miercuri, pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe carosabil, care au blocat un drum.

Potrivit ISU Hunedoara, din cauza copacilor puși la pământ de vântul puternic a fost blocat drumul care leagă localitățile Peștiș și Almaș.

„Din cauza fenomenelor meteo periculoase, manifestate prin vânt puternic, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, în municipiul Hunedoara au fost avariate șapte acoperișuri, cinci autoturisme și a fost blocat drumul ce leagă localitatea Peștiș de localitatea Almaș. Până la această oră s-a restabilit circulația dintre cele două localități și s-au asigurat zonele unde acoperișurile au fost afectate”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Morar, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Potrivit acestuia, 11 pompieri militari cu trei autospeciale intervin și miercuri dimineața pentru îndepărtarea efectelor furtunii.

Județul Hunedoara a fost sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic în noaptea de marți spre miercuri. Meteorologii avertizau că vântul va ajunge la viteze de 120-140 km/h.

O nouă avertizare Cod portocaliu de vânt de până la 140 km/h a fost emisă miercuri dimineața de meterorologi pentru zona de munte a județului. Aceasta este în vigoare până la ora 12.00.

sursa: stiripesurse.ro

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/2813487422015400/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea