Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Accident mortal între Sibiu și Sebeș. Un bărbat și fiica sa au murit, iar fiul și soția au fost grav răniți

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier cu urmări dramatice pentru o familie din Dâmbovița s-a petrecut sâmbătă noapte pe DN 1, între Sibiu și Sebeș, pe raza localității Apoldu de Jos.

Un autoturism în care se aflau 4 membrii ai unei familii care se întorceau acasă din concediu a fost spulberat de un TIR scăpat de sub control. În urma impactului deosebit de puternic, șoferul mașinii, un bărbat de 44 de ani şi fiica sa de 13 ani au decedat, iar soția sa de 43 de ani si fiul acestora în vârstă de 18 ani au ajuns în stare foarte gravă la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3.00. Șoferul unui TIR înmatriculat în Argeş care circula dinspre Sibiu spre Sebeș, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat pe contrasens lovind în plin mașina care se deplasa regulamentar.

În urma accidentului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, traficul rutier între Sibiu şi Sebeș a fost blocat timp de două ore.

„Din accident au provenit două persoane, o femeie de 43 de ani cu şoc hemoragic, cu ruptură de splină care a fost internată în Secţia de Chirurgie 1 şi un tânăr, băiat, în jur de 18 ani, cu traumatism cranio-cerebral, intrenat în Sectia de Neurochirurgie, cu o stare comatoasă”, a declarat pentru oradesibiu.ro Ovidiu Coca, medic Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea