Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| ACCIDENT cumplit în Ungaria: 5 romani ar fi DECEDAT după ce microbuzul lor a intrat într-un camion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT cumplit în Ungaria: 5 romani ar fi DECEDAT după ce microbuzul lor a intrat într-un camion

Un microbuz înmatriculat în România a fost implicat într-un accident teribil pe autostrada M1 din Ungaria. În urma accidentului, cinci persoane și-au pierdut viața

Patru vehicule s-au ciocnit marţi pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna, mai multe persoane au fost rănite, drumul fiind închis la toată lăţimea sa – a anunţat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom pe site-ul poliţiei ungare.

YouTube video

Purtătorul de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, a declarat agenţiei ungare de presă MTI că un microbuz românesc a lovit din spate un camion; cinci persoane au rămas blocate în microbuz, iar un bărbat a fost propulsat din autovehicul.

Informaţiile au fost destul de neclare în ceea ce priveşte naţionalitatea celor decedaţi în accident. Însă, potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, cele cinci persoane care călătoreau într-un vehicul – două femei şi trei bărbaţi – au decedat pe loc.

De asemenea, un bărbat în jur de 50 de ani (ar putea să fie şoferul camionului) care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, starea lui este stabilă – au adăugat autorităţile ungare.

Reprezentanţii MAE de la Bucureşti au luat legătura cu colegii lor de la Budapesta şi aşteaptă în acest moment informaţii concrete, urmând să transmită apoi un comunicat de presă.

Sursa: adevarul.ro
Sursa Video: Youtube – Loredana Dascalescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea