Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| 16 iulie: „Aniversare cu cascade”, spectacol grandios al celebrului cascador albaiulian Lae Drăghici

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| 16 iulie: „Aniversare cu cascade”, spectacol grandios al celebrului cascador albaiulian Lae Drăghici

Îndrăgitul cascador Lae Dreghici își sărbătorește cea de-a 70-a aniversare, în stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, împărtășite cu publicul albaiulian, care i-a fost mereu alături de-a lungul carierei.

Evenimentul ”Aniversare cu cascade” va avea loc sâmbătă, 16 iulie, în cartierul albaiulian Oarda de Sus – zona Între Păduri, începând cu ora 12:00.

Motociclete, mașini, muzică și multe surprize. Acestea vor fi ingredientele unei zile speciale, pregătită în cel mai mic detaliu de Lae Dreghici, alături Primăria Alba Iulia și de invitații săi speciali, multiplul campion național de motocross Mihai Stoichescu și cascadorul Cosmin Pădureanu.

YouTube video

„Îmi doresc o aniversare, la 70 de ani, cu cascade. O aștept cu nerăbdare, ca și publicul, cred. Să ne întâlnim cu toții acolo, să fiți critici, să fiți empatici, să apreciați tot ce am făcut și ce fac în prezent. Vor fi două cascade și vă pun deocamdată imaginația la contribuție. Atât vă spun: vor fi trei mașini, în două cascade, dar și alte surprize. Fiți pregătiți!”.

Și, pentru că orice aniversare are nevoie și de muzică, spectacolul va fi completat de folclor autentic, cu invitați speciali.

„Trăiesc ca să risc, risc ca să trăiesc” a fost moto-ul după care s-a ghidat tot timpul celebrul cascador albaiulian.

Adrenalina și situațiile la limită au fost cele care i-au creat zona de confort încă din copilărie, iar mai apoi, l-au făcut să își descopere menirea în viață, transformând pasiunea pentru risc, într-o meserie.

Cea mai răsunătoare cascadorie realizată de Lae a fost în anul 1995, când a sărit cu o Dacia 1300, modificată, de pe o trambulină cu o înălţime de patru metri, peste două TIR-uri aşezate unul după celălalt, dar și peste un morman de cartoane lung cât alte două tiruri, saltul având în total 63 de metri.

Peste 40.000 de spectatori au urmărit atunci, cu sufletul la gură, performanța cascadorului albaiulian.

De-a lungul vieții, indiferent cât de năstrușnice au fost ideile sale, Lae a văzut totul ca pe o reușită, nicidecum ca pe o încercare, iar acum, la 70 de ani, rămâne același spirit liber, cu o energie debordantă, un cascador de geniu și un om cu un suflet mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea