Victor Ponta la Alba Iulia: „Dacă aş mai fi fost azi prim-ministru, n-aş fi făcut alegerile acum. Cred că vom plăti toţi un preţ foarte scump pentru graba asta”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Într-o conferinţă de presă susținută vineri, la Alba Iulia, Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat că nu ar fi organizat alegerile locale în 27 septembrie, dacă ar fi fost astăzi prim-ministru, spunând că se va plăti „un preţ foarte scump” din această cauză.

„Eu, dacă aş mai fi fost azi prim-ministru, nu aş fi făcut alegerile acum. Aş fi încercat să avem un tip de control de stabilitate pe problema de sănătate, pe începutul şcolilor, care mi se pare mult mai important, şi pe problema cu firmele româneşti şi după aceea aş fi făcut alegeri. Nu ştiu de ce au fost aşa disperaţi să le facă în 27 orice ar fi și cred că vom plăti toţi un preţ foarte scump pentru graba asta a lor. Când pui interesul de partid înaintea interesului public, totdeauna lucrurile ies prost şi eu am încercat de cele mai multe ori să fac invers.”, a declarat Victor Ponta.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Am şi întrebat PNL-işti în special de ce se grăbesc cu alegerile? Că să nu mai scadă în sondaje. Şi dacă ne îmbolnăvim foarte mulţi? Se închide, iarăşi, ţara după 27 septembrie şi ei sunt fericiţi că au luat nu ştiu ce vot. Nu ştiu, de fapt, cât de multe voturi vor lua sau ce mari rezultate”, a mai adăugat președintele PRO România.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419