Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Victor Ponta a vizitat Alba Iulia, alături de fiica și soția lui: ”Noroc că Irina nu se uită la tv, ar fi avut întrebări la care mi-ar fi fost greu să răspund”

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor Ponta a fost, alături de soția sa, Daciana, și fiica lor, Irina, la Alba Iulia!

Fostul premier i-a vorbit fiicei sale despre Marea Unire, făptuită acum 100 de ani. În anul centenarului, Ponta n-a ratat ocazia să ironizeze din nou clasa politică despre ceea ce ar fi trebuit să fie România și ceea ce e.

”Irina a fost prima dată în viata ei la Alba Iulia. Am fost foarte fericit să îi vorbesc despre Marea Unire, Regele Ferdinand și Regina Maria. I-am explicat despre Anul Centenar și despre despre cât de important este să fim uniți toți cei care trăim în țara noastră.

Ps – Norocul meu ca Irina nu se uită la televizor. Altfel ar fi avut, din păcate, multe întrebări la care mi-ar fi fost greu să răspund!”, a scris Victor Ponta pe o rețea de socializare.

Sursa: știripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea