// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Victor Ponta a vizitat Alba Iulia, alături de fiica și soția lui: ”Noroc că Irina nu se uită la tv, ar fi avut întrebări la care mi-ar fi fost greu să răspund”

Victor Ponta a fost, alături de soția sa, Daciana, și fiica lor, Irina, la Alba Iulia!

Fostul premier i-a vorbit fiicei sale despre Marea Unire, făptuită acum 100 de ani. În anul centenarului, Ponta n-a ratat ocazia să ironizeze din nou clasa politică despre ceea ce ar fi trebuit să fie România și ceea ce e.

”Irina a fost prima dată în viata ei la Alba Iulia. Am fost foarte fericit să îi vorbesc despre Marea Unire, Regele Ferdinand și Regina Maria. I-am explicat despre Anul Centenar și despre despre cât de important este să fim uniți toți cei care trăim în țara noastră.

Ps – Norocul meu ca Irina nu se uită la televizor. Altfel ar fi avut, din păcate, multe întrebări la care mi-ar fi fost greu să răspund!”, a scris Victor Ponta pe o rețea de socializare.

Sursa: știripesurse.ro

Facebook 

Un răspuns la Victor Ponta a vizitat Alba Iulia, alături de fiica și soția lui: ”Noroc că Irina nu se uită la tv, ar fi avut întrebări la care mi-ar fi fost greu să răspund”

  1. un roman 18.08.2018 la 12:26

    A venit gunoiu’ sa spurce orasul Marii Uniri de la 1918 !