Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Viceprimarul Emil Popescu atrage atenția șoferilor albaiulieni care nu respectă legea: ”Fac un apel la decență și spirit civic”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul Emil Popescu atrage atenția șoferilor albaiulieni care nu respectă legea: ”Fac un apel la decență și spirit civic”

Viceprimarul orașului Alba Iulia, Emil Popescu, a făcut un apel la șoferii din oraș să respecte bicicliștii și legea.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Popescu a menționat că, în urma lucrărilor de mobilitate care se desfășoară la Alba Iulia, pe anumite sectoare de drum au fost create benzi speciale destinate bicicliștilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În momentul de față, așa cum se poate vedea în fotografia atașată, o astfel de pistă este finalizată în cartierul Partoș. Din păcate, însă, nu toți șoferii înțeleg să respecte legea”, a scris Popescu.

El a atras atenția că, potrivit H.G. nr 1391, art.142, lit.o, oprirea autovehiculelor pe pistele de biciclete este interzisă și se sancționează cu amenzi de până la 495 lei.

Citește și: VIDEO | Fermierii din Alba se ridică: Au început protestul și se îndreaptă spre Prefectura Alba

„În viitorul apropiat, celelalte piste de biciclete, amenajate în cadrul lucrăririlor de mobilitate din oraș, vor fi și ele date în folosință. Dorința mea este aceea ca ele să fie folosite, exclusiv, de către bicicliști. Nicidecum ca loc de parcare pentru autoturisme”, a mai scris viceprimarul.

El a îndemnat șoferii să fie mai responsabili și să respecte atât bicicliștii, cât și legea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea