Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Vicepreședintele SUA laudă mobilizarea românilor pentru refugiații ucraineni: „Ați făcut-o cu atâta compasiune și eleganță”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele SUA laudă mobilizarea românilor pentru refugiații ucraineni: „Ați făcut-o cu atâta compasiune și eleganță”

Vicepreședintele Kamala Harris a remarcat contribuţia excepţională a românilor care s-au mobilizat să-i ajute pe refugiații ucraineni: „ România a fost extraordinară prin generozitatea și curajul de care ați dat dovadă în acest moment.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În întreaga lume, am urmărit cum ați primit refugiați. În întreaga lume, și voi vorbi în numele Statelor Unite, cunoaștem provocările cu care vă confruntați din punct de vedere geografic […] Și acesta este încă un motiv pentru care suntem aici pentru a-i mulțumi președintelui și oamenilor acestei țări minunate pentru ceea ce faceți raportat la nevoile acestei regiuni. Ați primit zeci de mii de refugiați și ați făcut-o cu atâta compasiune și atâta eleganță”, a declarat vicepreşedintele Kamala Harris, la conferinţa de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea