Vicepreşedintele PDL Alba, Vasile Crişan a trecut la UNPR! De azi el este vicepreşedinte al Uniunii la nivel naţional

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Vasile Crişan, vicepreşedinte al PDL Alba si director general al Companiei Romarm a trecut la UNPR. De astăzi el este oficial membru al partidului lui Gabriel Oprea, ocupând direct funcţia de vicepreşedinte al UNPR la nivel naţional si cea de prim-vicepreşedinte la nivel local.

Anunţul a fost făcut in cadrul conferinţei PDL de azi de preşedintele Mircea Hava şi confirmat apoi, telefonic, de Vasile Crişan.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Odată cu trecerea mea la UNPR vizez ca ceea ce am inceput in cadrul Coaliţiei, sa ducem la îndeplinire. Atât timp cât am fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PDL am avut o relaţie de excepţie cu toţi membrii partidului, relaţie pe care vreau sa o menţin şi în continuare mai ales că şi la nivel local PDL si UNPR au o relaţie foarte bună”, a declarat Vasile Crişan.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Proaspătul fost vicepreşedinte al PDL Alba a refuzat însă să comenteze varianta potrivit căreia trecerea sa la UNPR ar face parte dintr-o strategie a democrat-liberalilor pentru viitorarele alegeri.

Vasile Crişan şi-a început activitatea politică la PSD, a trecut apoi la PLD, ajungând în PDL prin fuziunea liberal-democraţilor cu PD.

Ioana PITICARIU

Dan HENEGAR

21 Comentarii

Cainele Comunitar 23 decembrie 2011 at 13:29

Stiti si voi ca se spune din batrani ca „sobolanii sunt primii care parasesc corabia care se scufunda” insa acest individ a sarit intr-o corabie care se va scufunda mult mai repede decat cea a PDL-ului.

pdl@unpr 23 decembrie 2011 at 19:54

La ce a facut Presedintele Basescu nu au cum sa mai ajunga toti la ciolan cat de buni prieteni ar fi.Si daca fug toti sobolani nu mai au loc pe corabiile pline demult.
Alegerile ce le-a comasat nu le mai da sanse tuturor .
Spera sa se aciueasca prin PNL ,PSD etc.
Aceasta culoare ORANGE finantata de HUNI va disparea.
Basescu e un om demn de toata cinstea.A meritat sa se sacrifice pentru popor desi nu a fost inteles de oameni. Semnalul la tras cand a Medaliat cei 21 ?de primari PSD, PNL,si cateii PD.

HH 25 decembrie 2011 at 20:51

DACA , CRISAN ESTE DETASAT IN PARTIDUL TRADATORILOR, PENTRU CA RASPUNDE MAI BINE LA COMENZILE LUI HAVA , PERES & HAITA DECAT SUCIU ?!!

Alba iulianul 23 decembrie 2011 at 13:52

Bai Crisane… la al catalea partid esti????????
Tare te prostisi … ZAU!!!!!

Costel* 28 decembrie 2011 at 16:36

Va sfarsi … sigur la Dan Diaconescu Direct ….

Cristiano Ronaldo 23 decembrie 2011 at 13:53

IATA DRAGOSTEA IMPLINITA A CELUI CARE I-A CARAT GEANTA EX-PREFECTULUI RUS IOAN ANI BUNI: dupa o relatie de exceptie cu PDL-ul „simte ” ca-l poate parasi. Ambit mare la acest personaj. Curios faptul ca doar la tradatori isi putea „duce la indeplinire” ceea ce de fapt…. nu a inceput la pdl. Vasile partieeeeeee……..

mitza 23 decembrie 2011 at 13:56

nu-i nici cal, nici magar, ghici ciuperca ce-i?… CATAR!…astia nu au elementarul simt cu care s-au nascut ,l-au pierdut …

dorinfby 23 decembrie 2011 at 15:08

„VASILE MARIUS CRISAN,fost PLUTONIER la SPP(omul lui HAVA de la ALBA,si fostul om de casa al ministrului IOAN RUS),lipsit de orice experienta,badaran, falsificator de licitatii si spagar in relatiile cu agentii straini”. Preluare din Jurnalul National. Acum eu vin si intreb: fost plutonier SPP? Fost om de casa al Ioan RUS? Omul lui Hava? Pai asta este demosntratia ca CFSN-FSN-PDSR – copilasii PSD si PDL. Asta e lantul. Plus serviciile. Romania mea!

moldovan mihai 23 decembrie 2011 at 16:35

rusine

Robespierre 23 decembrie 2011 at 16:40

Rad si cu curul

Nu-i nici un post de director pe undeva..... 23 decembrie 2011 at 19:47

De apare vreun post de director pe undeva si bine ar fi sa nu minuiasca pistolul ca-i jale….hop apare aspirantul lu Oprea….Vai lume prefacuta esti si numai in mormant poate nu vreti functii ba Crisene !

fotograful amator 23 decembrie 2011 at 20:16

PDL este rezerva de cadre a UNPR.

Traiasca Blocul National Democrat in frunte cu tovarasul Gheorghe Gheorghiu Dej (sau cine ii tine locul)

Ori s-a schimbat nimic in ultimii 65 de ani ori ne-am intors de unde am plecat 🙁

nimic 24 decembrie 2011 at 10:19

ALT NIMENI, A PLECAT NICAIERI !!!!!!

membru P D L 25 decembrie 2011 at 1:13

gunoi ,rahat, voma ,imputit ,scarba.

Intrebarea 26 decembrie 2011 at 10:35

Te referi la partidul din care faci parte ?

o admiratoare politica 25 decembrie 2011 at 5:13

Prostanacilor ,daca l-ati cunoaste cu adevarat ,ati stii ca acest tip ,stie intotdeauna ce face si face intotdeauna ce trebuie si la momentul potrivit ! Eu intotdeauna l-am admirat !

n-am citit articolul 25 decembrie 2011 at 23:12

n-am citit articolul!
doar comentariul,asa ca sper sa nu fiu in afara discutiei daca-ti doresc sa fi fost si tu… macar satisfacuta!

any 26 decembrie 2011 at 16:29

DACA SI ACEST NIMENI A AJUNS SA FIE ADMIRAT M-AM LAMURIT SI DE TINE ‘admiratoare politica ce esti” Fugiti sobolanilor dar acum este prea tirziu ca oriunde vaveti ascunde sunteti gasiti si va fi vai si amar de capul vostru.

Omu lu Aronel si nu numai.... 26 decembrie 2011 at 17:19

Ai cum intra asta pe la sefi cu barfitul ,,de parca el o pus coade la prune,,ca numai prin costume umbla…Cu destia iata unde s-a ajuns,dar nici pe safatuitorii sai sa nu-i mai vedem in veci….!

alexandru 27 decembrie 2011 at 9:11

crescut si scolit in serviciile secrete, om de afaceri cu condorul sau de protectie si paza.un individ periculos, de care trebuie sa va feriti. am avaut ocazia sa lucrez la viata mea cu acest individ.datorita aspiratiilor sale politicie tot mai inalte a fost mazilit de mircea hava.el urmeaza sa piarda sefia la romarm, aceasta trecand in management privat. e banuit de complicitate cu oprea, eternul general, si urdareanu de la uti, in afacerea blindatului romanesc 8×8.o afacere cu multe intrebari.indepartarea lui din pdl e una beneficia pt partid, nu e nici un joc la mijloc, pur si simplu a pierdut sustineera partidului. afacereile lui sunt trecute pe dragul lui fratior, sofer la itm.

Un Cugirean 27 decembrie 2011 at 13:28

Asa cum a fost crescut si educat a fost si este un om descurcaret si a muncit pentru ce are, cinste lui; nu ca Radu Rosianu si Suciu Horea care sunt cu adevarat incompetenti, hoti si pe care abia astept sa ii vad vreodata cum raspund in fata autoritatilor.
Pana si blestemele oamenilor o sa ii ajunga din urma, oameni de care si-au batut joc…

Comentariile sunt oprite