Rămâi conectat

Politică Administrație

Vicepreședinte ACL Alba despre migrația “trădătorilor” la PSD: Peste 95% dintre aleșii noștri sunt oameni de caracter

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa, vicepreședinte ACL Alba și consilier local al municipiului Alba Iulia, s-a arătat încrezător vizavi de “transferurile” nesemnificative ale aleșilor Alianței Creștin Liberale la nivelul județului Alba.

În cadrul unei conferințe de presă, acesta a declarat că este convins de faptul că nu o să mai fie mari surprize în ceea ce privește racolările PSD-iștilor din rândurile primarilor și consilierilor PNL și PDL din județ.

“Peste 95 % dintre primarii și consilierii locali ACL sunt oameni de carcater și au rămas în funcții”, a spus politicianul, subliinind totodată faptul că și la “poarta lor” au bătut câțiva aleși, inclusiv de la PSD. Au fost tratați cu un refuz întrucât ei nu vor să profite de o “lege nedemocratică și imorală”, susține consilierul local.

Legat de foștii colegi convertiți la PSD, primarii din Câmpeni, Arieșeni, Râmeț, vicepreședintele Pleșa a fost categoric: “Pentru trădare nu există scuze!”

Liderul liberal a anunțat faptul că la Câmpeni, în Consiliul Local, s-a format o majoritate ACL, primarul Călin Andreș fiind lăsat astfel cu o “minoritate confortabilă” să rezolve problemele urbei. Consilierii locali cu care edilul se lăuda că va trece la PSD, au rămas fideli partidului pe listele cărora și-au câștigat funcția, a explicat Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea