Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Vești bune! NICIUN caz nou de COVID-19 în Alba. Numărul total de îmbolnăviri rămâne la 208, 141 vindecați și 11 decese

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții DSP Alba au transmis în data de duminică, 3 mai 2020, nu a fost confirmat niciun caz nou de coronavirus în județul nostru.

Numărul total de îmbolnăviri stagnează astfel la 208. De asemenea, 141 vindecați (ceea ce înseamnă  67,7% raportat la total confirmați) și 11 decese.

Sâmbătă, au fost efectuate în total 140 de teste (100 de teste la SJU și 40 de teste la DSP). Totalul testelor prelucrate până acum în județ a ajuns la 8.520.

Reprezentanții DSP Alba au mai precizat că numărul de teste efectuate este, în mare parte, influențat de solicitările venite din partea spitalelor și de numărul de probe pe care unitățile sanitare le trimit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea