Rămâi conectat

Actualitate

Vești bune din Italia: A scăzut numărul deceselor și al noilor îmbolnăviri cu coronavirus, în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

165 noi decese, faţă de 194 în ziua precedentă, au fost înregistrate astăzi în Italia, iar bilanţul zilnic de noi îmbolnăviri este de 802, faţă de 1.083 sâmbătă, a anunţat Agenţia de protecţie civilă, relatează Reuters, anunță AGERPRES.

Bilanţul total al pandemiei de la izbucnirea sa, pe 21 februarie, este acum de 30.560 de decese, al treilea cel mai mare din lume, după SUA şi Marea Britanie.

Duminică s-a înregistrat cel mai scăzut bilanţ al morţilor de pe 9 martie, deşi în ultimele săptămâni a existat tendinţa ca numărul zilnic de morţi să scadă duminică şi să crească în ziua următoare.

Pentru prima dată de la începutul lui martie, numărul de cazuri noi a fost sub 1.000, în timp ce bilanţul total al cazurilor confirmate este de 219.070, al treilea cel mai mare din lume după SUA şi Spania.

Numărul persoanelor care prezintă boala a scăzut la 83.324, de la 84.842 cu o zi înainte.

Duminică se mai aflau la terapie intensivă 1.027 de persoane, în scădere faţă de 1.034 cu o zi înainte, confirmând o tendinţă de scădere de lungă durată.

Din cei infectaţi cu COVID-19, 105.186 de oameni au fost declaraţi vindecaţi, faţă de 103.031 cu o zi înainte.

Agenţia a anunţat că 1,676 milioane de italiene au fost testaţi pentru coronavirus, faţă de 1,645 milioane sâmbătă, dintr-o populaţie de 60 de milioane.

Italia a început luni să ridice restricţiile draconice impuse de guvern la începutul lui martie pentru a limita răspândirea epidemiei, permiţându-le oamenilor să iasă mai mult din case şi firmelor să-şi reia activitatea.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea