VESTE BUNĂ: Șapte paciente, internate la secția de Boli Infecțioase a SJU Alba Iulia, au fost declarate vindecate de COVID-19 și au fost externate

Luni, 11 mai 2020, un număr de 7 paciente, internate la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, au fost declarate vindecate de COVID-19 și au fost externate, după ce rezultatele a două teste consecutive în cazul acestora au ieșit negative.

Pacientele declarate vindecate și externate în cursul zilei de astăzi au vârste cuprinse între 16 și 57 de ani. În total, de la începutul evoluției pandemiei și până în prezent, la secția de boli infecțioase a SJU Alba Iulia au fost vindecați de COVID-19 un număr de 33 de pacienți, majoritatea cu forme ușoare și medii, respectiv cu evoluție favorabilă la tratamentul administrat.

ELIT

Astăzi, situația în județul Alba se prezenta astfel: 249 persoane depistate cu COVID-19, 171 persoane vindecate, 16 decese. Duminică au fost prelucrate 81 de teste. Numărul total al testelor realizate în cele două laboratoare din Alba, de la începutul perioadei de testare și până acum, este 11.577.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...