Veste Bună: Rezultate NEGATIVE la testele COVID-19 pentru pacienții din secția de ATI a SJU Alba și pentru șeful secției

Rezultate NEGATIVE la testele COVID-19 pentru pacienții din secția de ATI a SJU Alba și pentru șeful secției

După ce autorităţile sanitare din Alba au confirmat al doilea caz de infectare cu coronavirus în Alba, un bărbat din Teiuş care a suferit o intervenţie chirurgicală la Spitalul Judeţean de urgenţă, mai multe cadre medicale, care au luat contact cu bărbatul au fost puse la izolare, urmând ca aceștia precum și pacienții de pe secția de ATI să fie testați.

Potrivit managerului Spitalului Județean Alba, doamna Diana Mîrza, primele teste, cele ale pacienților și al șefului de secție sunt negative, urmând ca cel mai probabil în cursul zilei de mâine să vină si rezultatele pentru personalul medical.

ELIT

„Rezultatele testelor pentru pacienții din secția de ATI, cât și pentru șeful secție sunt toate negative. În primul rând au fost testați pacienții secției apoi cadrele medicale, care se afla în izolare, unde mâine dimineață vor mai fi făcute 48 de teste, mai având de lucru doar pe extracție”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, managerul Spitalului Județean, Diana Mîrza.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...