Veste BUNĂ: Rezultat NEGATIV la testul pentru COVID-19 pentru femeia din Zlatna și copilul ei de 4 luni, internați la spitalul din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Rezultat negativ la testul pentru coronavirus pentru o femeia din Zlatna şi copilul acesteia în vârstă de 4 luni, internaţi la spitalul din Alba Iulia.

Rezultatele testelor arată că cei doi nu au boala COVID-19. Concubinul femeii este cercetat penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

ELIT

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului, în data de 15 martie 2020, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, la Centrul de Permanenţă Zlatna s-a prezentat o persoană de sex feminin cu fiul său în vârstă de 4 luni, iar minorul prezenta simptome de febră, cei doi fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase.

Conform declaraţiilor persoanei de sex feminin, concubinul acesteia a revenit din Italia în data de 5 martie 2020, fără ca organele cu atribuţii în prevenirea şi răspândirea coronavirusului COVID-19 să cunoască acest aspect, iar în data de 13 martie 2020 aceasta a plecat în Franţa.

Mihail David - 2020

Persoana de sex feminin şi fiul său în vârstă de 4 luni au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate. Rezultatele testelor sunt negative la COVID-19.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...