Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Veste BUNĂ: Rezultat NEGATIV la testul pentru COVID-19 pentru femeia din Zlatna și copilul ei de 4 luni, internați la spitalul din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultat negativ la testul pentru coronavirus pentru o femeia din Zlatna şi copilul acesteia în vârstă de 4 luni, internaţi la spitalul din Alba Iulia.

Rezultatele testelor arată că cei doi nu au boala COVID-19. Concubinul femeii este cercetat penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului, în data de 15 martie 2020, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, la Centrul de Permanenţă Zlatna s-a prezentat o persoană de sex feminin cu fiul său în vârstă de 4 luni, iar minorul prezenta simptome de febră, cei doi fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase.

Conform declaraţiilor persoanei de sex feminin, concubinul acesteia a revenit din Italia în data de 5 martie 2020, fără ca organele cu atribuţii în prevenirea şi răspândirea coronavirusului COVID-19 să cunoască acest aspect, iar în data de 13 martie 2020 aceasta a plecat în Franţa.

Persoana de sex feminin şi fiul său în vârstă de 4 luni au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia – Secţia Boli Infecţioase pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate. Rezultatele testelor sunt negative la COVID-19.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea