Veste bună în cazul Arti Pan: O SINGURĂ persoană confirmată cu COVID-19 din lotul celor 8 testați. Este vorba de un contact al unuia din cei 5 angajați pozitivi

După ce în cursul serii de joi a fost depistat un grup de 8 probe care a obținut rezultat pozitiv, la testarea individuală a celor 8 persoane, a reieșit că doar unul singur este pozitiv cu noul coronavirus, acesta nefiind un angajat al societății ci un contact al unuia din cei 5 angajati de la birourile firmei.

În urma efectuării analizelor individuale ale celor 8 persoane din lotul care ieri a ieșit pozitiv, în urma testării prin metoda pooling, a reieșit că O SINGURĂ persoană din grup este pozitivă, restul de 7 având rezultat negativ. Precizăm că persoana pozitivă nu este angajată a societății de panificație, ci este contact al unuia dintre cei 5 angajați de la birourile firmei găsiți deja pozitivi.

ELIT

De asemenea, menționăm că în izolare rămân timp de 14 zile persoanele cu rezultat pozitiv dar și familiile acestora. Pentru persoanele care au rezultat negativ nu exista restricții, a declarat directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...