Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Vedetele internetului din România au ajuns să fie plătite pentru un check-in pe Facebook. Ce sume încasează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețelele de socializare au devenit o sursă foarte consistentă de bani pentru multe vedete ale internetului românesc, urmărite de sute de mii de oameni care le comentează fiecare postare. În funcție de numărul de fani, aceștia își pot rotunji foarte bine veniturile.

Persoanele influente de pe reţelele de socializare câştigă bine şi foarte bine. Preţurile sunt diferite. O singură poză cu un produs poate fi plătită cu 100 de euro. La fel şi un check-in într-un local. Campaniile se plătesc chiar mai bine, cu 1000 de euro. Doar cei care reuşesc să ajungă la sute de mii de fani îşi rotunjesc astfel veniturile.

De exemplu, Andrei Şelaru, zis şi Selly, elev în clasa a X-a în Craiova, este o persoană necunoscută pentru mulţi adulţi, dar o vedetă printre tineri. A ajuns să fie asaltat de fani oriunde apare şi asta pentru că de la 11 ani ţine unul dintre cele mai cunoscute vlogguri din România. Pe scurt, un jurnal video online.

Are 800.000 de oameni care îi urmăresc fiecare vorbă. Este de înţeles de ce acum îl caută companiile pentru publicitate, scrie stirileprotv.ro. Selly spune că în spatele succesului este foarte multă muncă: filmat, montaj, gândit scenarii, răspuns la comentarii.

Şi Sânziana Negru este vedetă pe reţelele de socializare, în special, pe instagram unde postează poze despre produse cosmetice, servicii de înfrumuseţare, călătorii şi divertisment. Are aproape 150.000 de oameni care îi urmăresc viaţa.

Sunt foarte mulți tineri influenţi care câştigă bani din ce postează online, iar numărul lor crește tot mai mult.

sursa: stirileprotv, bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

15 iulie, Ciurica, o altă zi a femeilor! Dacă îţi baţi bărbatul, îţi va merge bine tot anul

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

15 iulie, Ciurica, o altă zi a femeilor! Dacă îţi baţi bărbatul, îţi va merge bine tot anul Pe 15 iulie, e o altă zi a femeilor, cunoscută drept Ciurica. Acum trebuie să-ți bați bărbatul, ca să-ți meargă bine tot anul. Dacă iei bătaie sau dai ceva din casă, îți va merge rău. Ciurica se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea