Vedetele internetului din România au ajuns să fie plătite pentru un check-in pe Facebook. Ce sume încasează

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Rețelele de socializare au devenit o sursă foarte consistentă de bani pentru multe vedete ale internetului românesc, urmărite de sute de mii de oameni care le comentează fiecare postare. În funcție de numărul de fani, aceștia își pot rotunji foarte bine veniturile.

Persoanele influente de pe reţelele de socializare câştigă bine şi foarte bine. Preţurile sunt diferite. O singură poză cu un produs poate fi plătită cu 100 de euro. La fel şi un check-in într-un local. Campaniile se plătesc chiar mai bine, cu 1000 de euro. Doar cei care reuşesc să ajungă la sute de mii de fani îşi rotunjesc astfel veniturile.

USR - Alegeri parlamentare 2020

De exemplu, Andrei Şelaru, zis şi Selly, elev în clasa a X-a în Craiova, este o persoană necunoscută pentru mulţi adulţi, dar o vedetă printre tineri. A ajuns să fie asaltat de fani oriunde apare şi asta pentru că de la 11 ani ţine unul dintre cele mai cunoscute vlogguri din România. Pe scurt, un jurnal video online.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Are 800.000 de oameni care îi urmăresc fiecare vorbă. Este de înţeles de ce acum îl caută companiile pentru publicitate, scrie stirileprotv.ro. Selly spune că în spatele succesului este foarte multă muncă: filmat, montaj, gândit scenarii, răspuns la comentarii.

Şi Sânziana Negru este vedetă pe reţelele de socializare, în special, pe instagram unde postează poze despre produse cosmetice, servicii de înfrumuseţare, călătorii şi divertisment. Are aproape 150.000 de oameni care îi urmăresc viaţa.

Sunt foarte mulți tineri influenţi care câştigă bani din ce postează online, iar numărul lor crește tot mai mult.

sursa: stirileprotv, bugetul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419