VC Alba Blaj a debutat cu o victorie la turneul de promovare în Divizia A1 de volei feminin! 3-0 cu CNMB Rm Vâlcea şi echipa din „Mica Romă” joacă sâmbătă împotriva Rapidului

Volei Club Alba Blaj a debutat cu o victorie în turneul de promovare în Divizia A1, găzduit în această perioadă la Blaj, scor 3-0 (25-13, 25-10, 25-13), în această seară cu  CET Govora CNMB Rm Vâlcea.

„Mica Romă” este conectată la voleiul feminin, sala de sport fiind luată cu asalt de peste 800 de spectatori, ce au creat o atmosferă entuziastă, demnă cu adevărat de prima ligă, cu o galerie frenetică ce a stat alături de echipa locală.

În perioada 11-13 mai, în „Mica Romă”, în sala de sport a Liceului Timotei Cipariu, se desfăşoară turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin, la care participă Volei Club Alba Blaj, CET Govora CNMB Rm Vâlcea, Rapid Bucureşti şi CSM Comision Brăila, primele două clasate urmând a evolua din sezonul viitor în prima ligă.

Astăzi s-au înregistrat rezultatele: *Rapid – CSM Comision Brăila 1-3 (26-24, 15-25, 24-26, 19-25),

VC Alba BlajCET Govora CNMB Rm Vâlcea 3-0;

Este clar că bătălia pentru elită va fi în trei, VC Alba Blaj, Brăila şi Rapid, iar meciul de mâine cu gruparea bucureşteană poate însemna eliminarea trupei din Grant din calcule, în cazul unui eşec. „Primul pas l-am făcut, n-am dat nicio şansă adversarelor. Acum vom juca cu Rapidul, un meci infinit mai dificil. Cu o victorie le-am scoate din cursă, iar noi am sărbători o promovare mult visată”, a afirmat Sergiu Ştefănescu, preşedinte executiv Volei Club Alba Blaj.

*VEZI GALERIE FOTO!

Antrenorii Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean au mizat pe formula: Andreea Niţulescu /cpt, Valentina Rusu, Roxana Lupu, Alexandra Ciontoş, Oana Duţă, Melinda Dobeş, Laura Mastahac, mai intrând Alina Covrig şi Sorina Mocan. Din efectiv mai fac parte Alexandra Biriş, Ioana Vodă, Andra Resiga, Delia Pădurean şi Ramona Rus.

Dar iată ţintarul competiţiei: *sâmbătă, 12 mai: CSM Comision Brăila – CET Govora CNMB Rm Vâlcea (ora 16.00), VC Alba Blaj – Rapid (ora 19.00);

*duminică, 13 mai: Rapid – CNMB Rm Vâlcea (ora 12.00), VC Alba Blaj – CSM Comision Brăila (ora 15.00). (H.D.M.)

Foto Dragoş BASARABA, Blaj

 

Dan HENEGAR

6 Comentarii

STEAUA CLUB BLAJ 11 mai 2012 at 23:47

Ce 800 de suporteri ma? Nu vezi ca jumate sunt tigani? Ce-i cu cioroii aia in tribuna acolo? Nu mai e nimic de mirare, doar au si culorile crrapidului. Au dus din brabu pentru un borcan de zacusca sa strige de foame.

Pic pic ! 12 mai 2012 at 8:05

Comentariu „marca Becali”…Nu-i de mirare, doar semnezi „Steaua Club”…

burebista 12 mai 2012 at 0:15

hai batem pe rapid si incepe fiesta succes fetelor ……………

Praxiteles 12 mai 2012 at 10:45

Care fiesta ma si cu cine? Cu toti hotii orasului cu afaceri dubioase si vile si masini aparute peste noapte si cu 150 de prepubertini si de cioroi care croncane din tribuna? Fiesta a fost la Real Madrid si la Atletico, nu aici in comuna asta de 17.000 de oameni!

Emanuel 12 mai 2012 at 11:23

ce galerie are blaju…o mana de pensionari…..jumate care stau la azil…..si un grup de tigani plini de napusin:))din barbu…rusine sa va fie!!!! huu blaju…k e jumate din moldova in echipa

Damian Radu 16 mai 2012 at 14:49

uitati-va ba si voi mai atenti la poze sau mai haideti si voi la meciuri sa vedeti cine e in galerie… ce tigani din barbu sau prepubertini vedeti? nu vedeti ca sunt doar elevi de liceu? culorile sunt alb-rosu, imi pare rau sa te anunt, insa nu semnifica altceva decat culorile VC Alba Blaj.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...