Rămâi conectat

Curier Județean

VC Alba Blaj a debutat cu o victorie la turneul de promovare în Divizia A1 de volei feminin! 3-0 cu CNMB Rm Vâlcea şi echipa din „Mica Romă” joacă sâmbătă împotriva Rapidului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Club Alba Blaj a debutat cu o victorie în turneul de promovare în Divizia A1, găzduit în această perioadă la Blaj, scor 3-0 (25-13, 25-10, 25-13), în această seară cu  CET Govora CNMB Rm Vâlcea.

„Mica Romă” este conectată la voleiul feminin, sala de sport fiind luată cu asalt de peste 800 de spectatori, ce au creat o atmosferă entuziastă, demnă cu adevărat de prima ligă, cu o galerie frenetică ce a stat alături de echipa locală.

În perioada 11-13 mai, în „Mica Romă”, în sala de sport a Liceului Timotei Cipariu, se desfăşoară turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin, la care participă Volei Club Alba Blaj, CET Govora CNMB Rm Vâlcea, Rapid Bucureşti şi CSM Comision Brăila, primele două clasate urmând a evolua din sezonul viitor în prima ligă.

Astăzi s-au înregistrat rezultatele: *Rapid – CSM Comision Brăila 1-3 (26-24, 15-25, 24-26, 19-25),

VC Alba BlajCET Govora CNMB Rm Vâlcea 3-0;

Este clar că bătălia pentru elită va fi în trei, VC Alba Blaj, Brăila şi Rapid, iar meciul de mâine cu gruparea bucureşteană poate însemna eliminarea trupei din Grant din calcule, în cazul unui eşec. „Primul pas l-am făcut, n-am dat nicio şansă adversarelor. Acum vom juca cu Rapidul, un meci infinit mai dificil. Cu o victorie le-am scoate din cursă, iar noi am sărbători o promovare mult visată”, a afirmat Sergiu Ştefănescu, preşedinte executiv Volei Club Alba Blaj.

*VEZI GALERIE FOTO!

Antrenorii Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean au mizat pe formula: Andreea Niţulescu /cpt, Valentina Rusu, Roxana Lupu, Alexandra Ciontoş, Oana Duţă, Melinda Dobeş, Laura Mastahac, mai intrând Alina Covrig şi Sorina Mocan. Din efectiv mai fac parte Alexandra Biriş, Ioana Vodă, Andra Resiga, Delia Pădurean şi Ramona Rus.

Dar iată ţintarul competiţiei: *sâmbătă, 12 mai: CSM Comision Brăila – CET Govora CNMB Rm Vâlcea (ora 16.00), VC Alba Blaj – Rapid (ora 19.00);

*duminică, 13 mai: Rapid – CNMB Rm Vâlcea (ora 12.00), VC Alba Blaj – CSM Comision Brăila (ora 15.00). (H.D.M.)

Foto Dragoş BASARABA, Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea