Rămâi conectat

Politică Administrație

Vasile Crişan: UNPR Alba participă la alegerile locale cu candidaţi de primari şi liste proprii de consilieri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fără alianţe şi alte mişcări politice 

   La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc la Bucureşti o importantă reuniune a liderilor Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Din judeţul Alba au fost prezenţi preşedintele UNPR Alba Ionel Nicolae şi Marin Nedelcu, vicepreşedinte. S-a stabilit strategia electorală a partidului şi s-a hotărât ca UNPR să participe la alegerile locale cu liste de candidaţi proprii, atât la toate primăriile cât şi la consiliile judeţene.
„Nu vom intra în nicio alianţă şi mişcare preelectorală ci vom merge pe picioarele noastre şi cu forţe proprii în alegerile locale”, a precizat vicepreşedintele UNPR, domnul Vasile Crişan, director general Romarm, care va candida pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba va candida domnul Cornel Suciu, director adjunct la Direcţia Finanţelor Publice Alba.
UNPR Alba speră să adune, ca partid de stânga responsabil, voturile celor mulţi şi săraci, ale şomerilor şi tinerilor fără locuri de muncă, dar şi ale pensionarilor şi să obţină un scor electoral bun. Intrarea UNPR Alba în bătălia electorală cu candidaţi de primari şi consilieri proprii pune capăt oricărei colaborări cu PDL-ul lui Mircea Hava, pe linia organizării unei puternice Mişcării Populare în Alba Iulia şi în judeţul Alba. Ce efecte va avea în tabăra PDL-ului „mişcarea UNPR-ului” de a candida singur, vom afla zilele următoare, când Mircea Hava şi Ion Dumitrel vor trebui să adopte o nouă strategie de alianţă fără UNPR Alba. Adică să facă o mişcare populară nouă sau deloc! (A.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea