Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vasile Crişan: Grija faţă de oameni – cui îi mai pasă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Se vede foarte clar că cei care au fost până acum la putere s-au folosit din plin de cultul personalităţii, faţă de care, până şi Nicolae Ceauşescu era “mic copil”. Au avut o plăcere ORGASMICĂ de a se afla pe scene de unde îndemnau mulţimile care nu aveau nimic în FRIGIDER să îi aplaude, fanfara PERSONALĂ să le cânte iar CHIOLHANURILE să se ridice la rang de rutină. Asta, în timp ce românii, ca dumneavoastră, mănâncă pâine, ceapă, slănină, urzici şi LOBODĂ.
Îngânfarea şi “atotştiutorul” din fiecare politician au făcut din dumneavoastră cei mai umiliţi, sfidaţi, batjocoriţi şi SĂRACI oameni din Europa. Toate aceste MIZERII trebuie să înceteze şi să reînceapă o VIAŢĂ nouă pentru fiecare român. O viaţă în spiritul cavalerismului şi a CAVALERULUI CETĂŢII (află mai multe pe www.cetate30.ro).
Adică, o viaţă de bun simţ cu grijă faţă de oameni şi faţă de bunăstarea lor, de decenţă şi transparenţă în cheltuirea banului public. De aceea ECHIPA UNPR ALBA IULIA şi candidatul UNPR pentru funcţia de edil al municipiului nostru, Vasile Marius Crişan, propun ca IMEDIAT după alegeri să fie înfiinţat un site pe care va fi afişat FIECARE LEU cheltuit de Primăria Alba Iulia, de primarul municipiului şi de Consiliul Local.
UNPR Alba Iulia consideră că municipiul trebuie gestionat, imediat după alegerile din 10 iunie, de o echipă performată, cinstită şi bine pregătită care poate face faţă cu succes provocărilor unei administraţii europene. O administraţie RESPONSABILĂ, ONESTĂ şi DEDICATĂ albaiulienilor. V-o garantează Vasile Marius Crişan, un PRIMAR născut şi crescut în cartierul LIPOVENI din Alba Iulia.
În 10 iunie, VOTAŢI Vasile Marius Crişan şi echipa UNPR. Astfel, cu siguranţă vă veţi regăsi demnitatea, onoarea şi reprezentativitatea în NOUA COMUNITATE BĂLGRĂDEANĂ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea