Rămâi conectat

Actualitate

Vasile Crişan: Alba Iulia are nevoie de mai multe locuinţe sociale!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USL vine în sprijinul persoanelor defavorizate!
Dacă la Constanţa se poate, trebuie să reuşim şi la Alba Iulia! 

    Fiecare persoană defavorizată are dreptul la o locuinţă. Din păcate, în municipiul Alba Iulia acest drept nu este respectat. Avem nevoie de locuinţe sociale, trebuie să îi ajutăm pe cei care se află în nevoie şi primăria trebuie să se implice mai mult în rezolvarea acestei probleme. Cum sprijinim tinerele familii dacă nu le oferim posibilitatea să aibă o locuinţă? Cum îi ajutăm pe pensionari când costul întreţinerii depăşeşte mult pensia lor? Locuinţele sociale sunt o mare problemă pentru municipiul nostru, iar construirea lor este o necesitate. USL va veni în sprijinul persoanelor cu venituri reduse şi în acest sens are un  program de construire a locuinţelor sociale. După modelul de la Constanţa, primăria va pune la dispoziţie terenul şi va realiza proiectarea blocurilor, introducerea utilităţilor şi infrastructura. La finalizarea lucrărilor, persoanele cu venituri reduse, fie că vorbim de tineri, medici, profesori sau oameni de cultură, vor avea posibilitatea să cumpere aceste apartamente la preţuri extrem de avantajoase.
A venit momentul să-i pedepsim pe toţi cei care au  furat! De aceea, USL – cea mai puternică şi mai echilibrată forţă politică din ţară, propune eradicarea corupţiei prin trecerea controlului financiar preventiv de la ordonatorii principali de credite la Curtea de Conturi. Este timpul să îndreptăm lupta împotriva corupţiei şi spre sectoarele trecute cu vederea de guvernarea portocalie – justiţie, achiziţii publice, spitale şi şcoli, dar şi spre alte domenii care afectează foarte mult viaţa românilor.
Vasile CRIŞAN, candidat  USL la Consiliul Local Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea