Rămâi conectat

Actualitate

Vasile Crişan: A sosit momentul ca un albaiulian să administreze Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fără să intru cu cineva în vreo polemică politică sau de altă natură, consider că a venit momentul ca Alba Iulia să fie administrată, în sfârşit, de un om al locului. Nu am nimic cu cei care sunt stabiliţi în municipiul nostru dar îşi au originile în alte zone ale ţării însă consider că e vremea ca un albaiulian să primească încrederea concetăţenilor săi pentru următorii 4 ani de zile. În ceea ce mă priveşte, m-am născut, am crescut şi m-am format în Alba Iulia aşa că am toate motivele să fiu legat pe viaţă de acest oraş. Provin dintr-o familie de oameni simpli, croitori de meserie, şi cred că fiecare dintre dumneavoastră s-ar mândri cu nişte părinţi ca ai mei. Iar ca albaiulian am considerat că trebuie să mă implic în viaţa oraşului meu de suflet şi tocmai de aceea am decis să accept să candidez din partea UNPR pentru funcţia de primar al oraşului meu. Experienţa pe care am acumulat-o în perioada cât am fost subprefect de Alba dar mai ales în ultimii doi ani de când mă aflu în fruntea Companiei Naţionale Romarm (companie care are în subordine circa 7000 de oameni şi pe care am reuşit să o rentabilizez) cred că m-a pregătit suficient de mult pentru a putea manageria şi Alba Iulia cu transparenţă, profesionalism şi eficienţă maximă. Şi pentru că ştiu foarte bine că nimic nu se poate face fără o echipă de oameni adevăraţi şi profesionişti, mă voi prezenta la alegerile din 10 iunie cu o listă de consilieri redutabilă. Îmi sunt alături medici, ingineri, oameni de afaceri, avocaţi şamd, care trăiesc şi muncesc în Alba Iulia dar care consideră că oraşul merită mai mult. Aşa cum aţi văzut şi până acum, nu sunt omul care să se implice în scandaluri politice, în acuzaţii la adresa contracandidaţilor mei pentru că ar însemna să dau dovadă de lipsă de respect faţă de cetăţenii oraşului. Un candidat trebuie să se concentreze pe programul său de campanie, fie că e vorba de latura economică sau de cea socială, şi nu pe dispute interminabile cu adversarii, dispute din care oraşul şi albaiulienii au numai de pierdut. Ca simplu albaiulian cred că e timpul să lăsăm la o parte disputele şi să încercăm să scoatem Alba Iulia de pe harta şomajului, să le oferim părinţilor şi copiilor noştri un trai decent într-un oraş care să înceapă să se dezvolte în mod real. În 10 iunie va trebui să fiţi responsabili şi să votaţi, înainte de toate, oamenii care credeţi că doresc să facă ceva concret pentru dumneavoastră şi oraşul nostru. Alba Iulia merită, cu siguranţă, mult mai mult decât ceea ce reprezintă în clipa de faţă. Iar albaiulienii trebuie să priceapă o dată pentru totdeauna că trebuie să pună punct politicianismului ieftin, bătăliilor sterile între aceleaşi „găşti” şi sărăciei care vă macină pe fiecare dintre dumneavoastră. Iată şi lista consilierilor pe care UNPR îi propune pentru Alba Iulia şi în care, vă spun cu cea mai mare responsabilitate, se regăsesc oameni dispuşi să facă ceva pentru oraşul lor.
1. CRIŞAN Vasile Marius – Director General CN ‘’ROMARM’’; 2. NEDELCU Marian Călin – om de afaceri; 3. STĂNESCU Liana Gabriela – medic primar ATI; 4. DREGHICIU Ioan – inginer; 5. ALTOMI Sorin Toma – ofiţer în rezervă; 6. FRĂŢILĂ Ioan–preşedintele Federaţiei Române de Powerlifting; 7. MUNTEAN Ritta–economist; 8. FĂT Ştefan – avocat; 9. COMĂNICIU Bogdan Rareş – medic stomatolog; 10. Dreghiciu Gheorghe – inginer proiectant; 11. SECĂŞAN Crucian – inginer; 12. SENCHEA Contanţa Elena – economist; 13. PETRAŞCU Sandu – frezor; 14. BRETOIU Marian Marius – agent de pază; 15. CORBEAN Iacob – cadru militar în rezervă; 16. CRIŞAN Daniela Mariana – asistentă medicală; 17. OLTEAN Teodor – electro – acustician; 18. BUCEA Nicolae – conducător auto; 19. CISTEIAN Bogdan Ştefan – inginer topograf; 20. VASIU Ileana Valeria – medic; 21. SCHIAU Sergiu Lucian – inginer; 22. FILIMON Ştefan Andrei – informatician; 23. LUNGAN Mirel – inginer; 24. SPINEAN Manuilă – merceolog; 25. MUNTEAN Emil Adrian – inginer; 26. JIMBOREAN Alina Vasilica – jurist; 27. BUCEA Nicolae Lucian – dispecer.
Vasile CRIŞAN, candidatul UNPR la Primăria Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea