Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vârstnicii de la Aşezământul „Sfântul Andrei” din Bărăbanţ, sărbătoriţi astăzi de Crucea Roşie Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

crucea rosieCu prilejul Zilei Internaţionale a persoanelor în vârstă, Crucea Roşie Română Filiala Alba va desfăşura astăzi, 1 octombrie 2013, începând cu ora 16.00, la Aşezământul „Sfântul Andrei” din Bărăbanţ, activităţi de socializare şi mobilizare cu vârstnicii din acest centru de îngrijire.

Pentru două ore, 7 voluntari  ai Crucii Roşii, instruiţi în gimnastica persoanelor în vârstă, vor derula un program de gimnastică adaptat nevoilor beneficiarilor din centru, fiind în acelaşi timp deschişi discuţiilor cu aceştia, ascultării nevoilor lor şi împărtăşirii experienţelor de viaţă care i-au marcat de-a lungul timpului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În semn de apreciere şi pentru a marca această zi specială, voluntarii noştri vor dărui doamnelor flori iar domnilor mere, pentru un plus de sănătate.Vârstnicii reprezintă o categorie aparte de persoane vulnerabile care, urmare a experienţelor trăite şi a înţelepciunii acumulate în timp, cuceresc pe oricine. Ei au nevoie de atenţie, să fie înconjuraţi de oameni blânzi, cu suflet mare şi care să le fie alături deopotrivă în perioadele de cumpănă şi cele de fericire”, au transmis reprezentanţii Filialei de Cruce Roşie a Judeţului Alba, care urează pe această cale tuturor vârstnicilor  sănătate şi momente frumoase alături de cei dragi.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea