Rămâi conectat

Economie

Vânzări record înregistrate de Grupul Daimler Mercedes, unul dintre principalii investitori în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Producătorul german de autoturisme Daimler a anunţat rezultatele financiare peste estimări pentru trimestrul trei din 2015. Profitul operațional al companiei a înregistrat o creștere cu 31% față de aceeași perioadă din 2014.

 

DaimlerÎn trimestrul trei din 2015, vânzările Mercedes-Benz Cars au urcat cu 18%, la nivelul record de 508.400 vehicule, datorită majorării cererii în Europa Occidentală, SUA şi China.

 

Profitul înainte de taxe, dobânzi (EBIT) a urcat la 3,66 miliarde de euro (4,15 miliarde de dolari) în perioada iulie – septembrie 2015, în timp ce analiştii se aşteptau la 3,39 miliarde de euro. Vânzările au crescut cu 13%, la 37,3 miliarde de euro.

 

Grupul german Daimler deține în România, județul Alba, respectiv la Cugir și la Sebeș, mai multe fabrici de componente auto, prin SC Star Transmission și SC Star Assembly. Compania germană a promis că investițiile pe care le are în vedere în cele două locații vor ajunge la circa 300 de milioane de euro în următorii ani.

În anul 2014, Star Assembly, subsidiara companiei germane Daimler   din județul Alba a primit pentru realizarea investiției de la Sebeș un ajutor de stat de 37,4 milioane de euro.

Star Transmission (STC) a fost unul din sponsorii principali ai evenimenteleor dedicate Zilei NaȚionale a României, organizate la Alba Iulia. (BT)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea